Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 I take it, you didn't expect things to take this turn?

Go down 
ForfatterBesked
Sacniete

avatar

Posts : 1
Reputation : 0

IndlægEmne: I take it, you didn't expect things to take this turn?   Tors aug 31, 2017 1:19 am

Tid Det er sent om aftenen
Sted Et tom bygning i Eternos
Omgivelser Bygningen er tom, men der er over 50 kvinder og mænd til stede, alle har kapper på, som har hætter. Der er en scene, hvor man kan finde tre mand
Vejr Det er lettere koldt udenfor, og lettere køligt indenfor
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har egyptisk inspireret tøj på Link. Hun har ingen sko på
- Smykker + Make-up + Hår Hun har øreringe på, en halskæde og en krone Link. Hun har ikke make-up på. Hendes kjole er sat op og gemt inde i kronen
Andet
- Hendes sande form Hun er en nøgen kvinde, bleg og ganske smuk. Hun har sort hår ned til knæene. Hun er tynd og med splittede iris Link. Hendes krop minder om dette Link, dog uden dyrehovedet.
- Tatoveringer Hun har en tatoveringer op langs ryggen og armene Link, hun har tatoveringer i ansigtet Link og på maven, samt lårerne Link
- The doll Sacniete var fanjet I en dukke Link

Emnet er tilegnet @Lynia aka My king <3

Harley bevægede sig gennem gaderne, hun vidste ikke hvor hun skulle hen. Selvom hendes forhold til Wade ikke havde været nemt, og hun også havde gjort så meget dårligt, så måtte hun indrømme at hun faktisk savnede ham. På trods af ikke af havde ladet, sine følelser kommer i vejen for hende, så var de begyndte at dukke op, specielt i disse tider. Som hun vandrede gennem den mørke gade, kunne hun for første gang, virkelig føle sit savn for ham, og ikke mindst den familie, som hun engang havde været en del af. Hun blev kastet ud af sine tanker, da hun kunne høre fodtrin bag sig. Let kastede hun et blik bagud, hvor hun så tre kutteklædte mænd. Dette i sig selv, ville få enhver bange, og selvom hun normalt ikke var typen der var bange, og samtidig havde evnen til at tæve ret mange, så gjorde det hende dog ubehageligt tilpas. Hvorfor forfulgte de hende dog? Var det Wade som endelig fundet hende, og havde fået andre mænd til at fange hende, og enten dræbe hende eller føre hende til ham. Hun ville gå hurtigere, men som hun vendte blikket frem af, gik hun direkte ind i en mand. I det hun gjorde klar til at slår ham, fik hun en sæk over hovedet og med en slag i hovedet, blev det hele sort for hende.
I en tom bygning i Eternos, havde en samling på over 50 samlet. Efter tusinde år, hvor de havde ledt og søgt, var dukken endelig fundet. Deres gudinde kunne komme fri og de kunne endnu engang stå i nærværet, af noget så guddommeligt som hende. Da han havde fundet hende, eller rettere fundet hendes fængsel, havde han samlet dem alle sammen. Selvfølgelig skulle de finde den perfekte krop, som deres gudinde kunne besætte. De havde ventet så længe, og nu var det endelig på tide, at hun kom ud af sin fangeskab. Hun skulle endnu engang vandre, og skabe kaos hvor hun gik. Det var hvad den unge kvinde, var blevet bortført for. Hun var en smuk kvinde, og var det perfekte vessel, for deres gudinde. De havde klædt hende på, i noget gudommeligt tøj, som de håbede deres gudinde ville kunne lide.
Da Harley endelig kom til sig selv, var det iført noget underligt tøj, med en masse smykker. Hun stønnede og lagde en hånd imod sin pande, hvor hun opdagede starten på en krone. Hvad helvede skete der, og hvad lavede hun overhovedet? Hvorfor havde de bortført hende? Hvor hun før havde troet, det havde været Wade, som havde fundet hende, var hun nu fuldkommen sikker på, at dette ikke var tilfældet. Svaret kom i det spørgsmål, om hvorfor hendes bror dog ville påklæde hende i dette, fremfor blot at dræbe hende på stedet. Hun så forvirret rundt, hvor hun opdagede, hun var plaseret i en celle. Let rejste hun sig op, hvorpå hun begyndte at gå rundt, der gik dog ikke lang tid, før et par mænd kom ind til hende. Hun rynkede brynet "Do not fight, the goddess will not be pleased if you do" ordene gav ikke mening for hende, og før hun nåede at gøre noget, greb de fat i hende, og førte hende væk fra cellen.
Hun blev fort til rummet, hvor alle dæmonerne var samlet. Deres ansigter var gemt under de mørke hætter, og dog kunne hun ikke koncentrerer sig om det, i takt med hun blev revet op på en scene. De kastede hende imod jorden, og det gik her op for hende, at hun nok ville miste livet. Det var tydeligt, at disse folk var meget stærke, siden de nærmest rev armene af hende, som de havde hevet hende afsted. Derfor var det tydeligt, at selv med hendes evne, at hun nok ikke ville kunne bekæmpe dem. Som hun lå det mellem tre mænd. Havde tingene været forvirret før, ville det kun blive endnu forvirrende, specielt da en antik dukke blev placeret foran hende "Break it open" sagde den ene af dem, hun rynkede brynet "Please just let me go" hun hadet at bede om nåde, men det så ud til, at det var hvad hun ville prøve "break it open, or you will die" hun blev let sparket til, og forsigtet tog hun fat i den mærkelige dukke. Den føltes hård, men den var overraskende nem at ødelægge, og dog fik hun en følelse af, at der var noget mørk magi ved det. Efter hun brækkede hovedet af, opdagede hun et hul i dukkens krop. Det var herfra der kom en mørk sky op og med et stod der en nøgen kvinde foran hende. Kvinden var nøgen, og ganske smuk og dog var hun ekstremt bleg og tynd.
Endelig var hun fri, efter så mange tusine år, hvor hun havde været fanget i dukken, var hun endelig ude af den. Foran sad en ung kvinde, som hun gættede ville være hendes nye krop. Hun rakte hånden frem, og tvang nærmest den unge kvinde op og stå. Nok var hun kun en sjæl, men blev ikke kaldt en gudinde for intet. Hun fik tvunget kvinden op og stå, hvorpå hun tvang hendes mund åben. Med dette gjort, besatte hun hende. For alle andre, ville det ligne, at et spøgelseslignende kvinde, med et blev til røg, der forsvandt ind i kvindens mund. Et skrig kunne høres, og det irriterede Sacniete, indtil hun opdagede skriget kom fra hendes nye krop. Hun rynkede brynet, og rettede sig op. Omkring hende messede folk, og da hun opdagede hvad der skete, kom der et koldt smil frem på hendes læber. Hendes øjne skinnede gyldent, og i takt med hun betragtede dem, ville man kunne se hendes pupil dele sig i to (Se anden gif under Udseende, Øjne). Et koldt grin forlod hendes læber, ikke nok med at hun havde en krop, men hun havde nogen af sine evner "Se jaesa iksis arlī" (The goddess is back) messede de alle sammen, alle lykkelige for hun endnu var blandt dem.
Et chok forlod en af de tre mænd, da hun lagde sin hånd imod hans kind, og hele hendes øje blev rødt, med undtagelsen af den sorte pupil, det samme skete med manden hun rørte. Blodårer kom frem fra manden, og blev ført imod hendes hånd. Et skrig kom fra manden, som hans sjæl blev spist, og da hun var færdig, og fjernede sin hånd, faldt ham mod gulvet "Skoros dīnagon iksis bisa, skoros jēdarī issi īlon isse" (What place is this, what year are we in) spurgte hun, og det var tydeligt hun ikke var Harley, da hendes var langt mere anderledes, i forhold til kvindens silkebløde stemme. Sacnietes stemme var kold, men besad også en vis charme. Hendes accent var ukendt, hvilket nok kom af, at hun faktisk ikke engang var fra denne dimension. Hun hævede øjenbrynet, men før nogen kunne svarer, syntes hun at bemærke et fremmede ansigt. Nok havde hun været væk i mange tusinde år, men hun kunne genkendte hver og en af hendes følgere "Bisy iksis arlie" (This one is new) pointerede hun, som hun pegede imod kvinden (Lynie) "Maghagon zirȳla naejot nyke" (Bring her to me) beordrede hun irriteret, og straks greb mændende omkring den ukendte kvinde, fat om hende. Hvis de kunne, ville de bringe hende op til Sacniete, hvor hun sikkert ville smage på hendes sjæl, blot for at vide hvad hun var for en.

//Wow...det blev så meget længere, end hvad jeg i første omgang troede

_______________________Just as beautiful as she was,
Just as deadly could she be
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
I take it, you didn't expect things to take this turn?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Etermia :: Eternos :: Gågaden-
Gå til: