Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 Complicated business - Alureziel

Go down 
ForfatterBesked
Lynie

Lynie

Posts : 5
Reputation : 0
Bosted : Hun har et lille hus

IndlægEmne: Complicated business - Alureziel   Ons aug 30, 2017 9:27 pm

Tid
Aftentid
Sted
Den sydlige del af The neverending green forest, stående foran et forfaldent hus.
Vejr
Koldt og blæsende.
Omgivelser
Skovomgivelser
Påklædning
Outfit

Til @Alureziel :3

Hun havde dræbt alle hans dæmoner, alle dem som tilbad denne vederstykkelighed. De havde tigget for deres liv, men da de så hvem hun var, vidste de at de ikke havde nogen chance for at få medlidenhed fra hende. De tilbad en anden end Lucifer, de tilbad en simpel beskidt dæmon, som på ingen måde var noget specielt, udover at han blev født som dæmon. Det var bare sådan, Lynie var ligeglad med hvordan man blev dæmon, hun var ligeglad med hvor vigtig man var for dæmon racen, hvis man ikke tilbad den rigtige herrer, hvis man ikke tilbad Lucifer, var man en dæmon som gjord resten af dæmon racen beskidt.
Før hun havde dræbt alle dæmonerne, havde hun fået af vide hvor deres hersker var henne. Hvor han boede. Lynie stod allerede foran det forfaldne hus. Det passede perfekt til en dæmon som ham. Hun stod dog stadig udenfor huset. Denne dæmon var stærk, hun kunne praktisk talt føle hans styrke selvom hun var nogle meter væk fra ham. Hun havde hørt at flere havde prøvet at slå ham ihjel, selv flere af stærke racer, men han kom stadig ud af kampene hel. Om det var en myte eller ej, for at få ham til at virke endnu farligere, det vidste hun ikke.
Han havde gjort mange utilgivelige gerninger, han havde blod på hans hænder, blod fra mange væsner, som vampyr, engle, ja endda selv hans egne, som ikke tilbad ham. Han havde gjort disse utilgivelige gerninger i hans eget navn, og ikke i Luficers, som han burde havde gjort.
Selvom hun ikke ville indrømme det, kunne det blive en mundfuld at få denne dæmon ned med nakken. Lynie var godt nok stærkere end andre dæmoner, fordi hun skulle kunne slå dem ihjel, men nogen gange overraskede dæmonerne hende og havde mere styrke end hun troede, ham her var en af dem. Eftersom han havde så mange tilbedere, eller rettere, havde.
Lynie fremmanede hendes sværd, det sværd der var blevet givet til hende af selve Lucifer, for at dræbe hver enkel dæmon, som var mod ham, lige meget hvad for en slags dæmon det var.
Hun måtte gøre jobbet færdigt, der var ingen til at gøre det for hende.This is going to be interesting mumlede hun for sig selv  
Hun gik varsomt op mod huset, sit sværd klart til at blive svunget mod dæmonen, så snart hun gik ind af døren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alureziel

Alureziel

Posts : 25
Reputation : 0
Bosted : Nomade - han har ingen fast bolig

IndlægEmne: Re: Complicated business - Alureziel   Ons aug 30, 2017 10:18 pm

Outfit

Lynie var ikke den eneste der var ude efter The Dark Lord, som han yndede at kalde sig. Ironisk, hvis man spurgte Alureziel. Egentlig var det her ikke en opgave han normalt ville påtage sig, men eftersom han havde haft en lang diskussion med nogle af sine rådgivere, var det blevet sådan. Den bedste måde at spare engleliv på, han var den der havde størst chance for at tage livet af dæmonen, og så skulle det emne ikke diskuteres længere.

Spionerne havde omsider fået lokaliseret dæmonen og havde derfor rapporteret tilbage til Alureziel, og denne havde straks forladt sit midlertidig bolig og var taget ind i den sydlige del af The neverending green forest. Dæmonen skulle eftersigende befinde sig i en hytte. Det tog ikke lang tid at lokalisere hytten, og så sneg han sig ellers nærmere. Fornemmelsen af mørkets væsner var som en stank der hang i luften, og som et øjeblik fik ham til at rynke på næsen.

Hans høje, bredskuldret skikkelse var dækket af noget der langt fra var moderne tøj, men det var derimod tøj der repræsenteret hans race og position. Ruthors krigere, og han var trods alt ikke en hvilken som helst kriger, men ærkeenglen for Krig, dermed var han øverstbefalende på den front. Rygterne om ham var kendte verden over, nogle havde mødt ham, andre kun hørt om ham. Englen der fik drevets mørkets væsner på flugt sammen med sin hær, alt sammen til ære for sin herre, Ruthor. Og naturligvis for at genetablere retfærdigheden på Jorden, og sikre overlevelsen af Elohims skabelse, menneskeheden.

Alt dette var dog ret underordnet, for i øjeblikket måtte Ærkeenglen Alureziel fokuser på hytten der dukkede op forude. Hytten blev fundet, og så listede han sig ellers derind. Det var egentlig ikke svært, og i løbet af få øjeblikke havde han lokaliseret dæmonen. Det endte ud i en chitchat mellem dem.

Netop som Lynie trådte nærmere gennem huset, fløj dæmonen ud gennem et af vinduerne i hytten, smadret den på sin vej, og landede for fødderne af Lynie. Hurtigt var han dog på benene, og gik til angreb mod Alureziel der netop havde svunget sig ud af det ødelagte vindue. "Easy now, demon. Stay still and let me kill you" lød hans rolige stemme. At de havde fået selskab, opdagede Ærkeenglen nu. "Well hello, a friend of yours came to help.. how cute" kommenteret han med et fnys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Complicated business - Alureziel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Resterende del af Drisdos :: The Neverending Green Forest :: Syd-
Gå til: