Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tirs jul 10, 2018 12:57 am by Gæst

» We can't continue like this - Lucile
Søn jul 08, 2018 5:01 pm by Nicholas

» Proelio.dk - et vildheste rpg
Lør apr 28, 2018 2:10 pm by Gæst

» The Blessed Children
Lør mar 31, 2018 3:14 am by Gæst

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Ons mar 28, 2018 9:38 pm by Alexander

» An unexpected visit - Nicholas
Søn mar 11, 2018 7:36 pm by Nicholas

» Just another lovely morning - Wade
Søn feb 25, 2018 11:52 am by Tatia

» So.... - Nicholas
Man feb 12, 2018 11:53 pm by Lucile

» I miss her too - Nicholas
Man feb 12, 2018 11:33 pm by Moon

Hvem er på nu
Der er i alt 3 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 3 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 72 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asmodeus

Vores brugere har i alt skrevet 735 indlæg in 128 subjects

Share | 
 

 Please don't leave me here.. - Lavender

Go down 
ForfatterBesked
Audrey

avatar

Posts : 4
Reputation : 0

IndlægEmne: Please don't leave me here.. - Lavender   Ons aug 30, 2017 8:24 pm

S: Etermis, Rose markedet
T: Efter solen er gået ned
O: Slaveboderne diverse ting
V: Vindstille, en anelse kølligt
P: En pæn rød kjole og håret er sat op i en pæn hestehale.
Emne til: @Lavender hæhæhæh <3


Endnu en dag gået. Endnu en dag her. Faktisk var det ikke mange dage hun havde brugt her, nu måtte hun snart have rejst hele denne verden rundt. Ikke ligefrem på frifod. Hvor lang tid der var gået, for længe hun havde været ført rundt i mørket var der ingen svar på. Audrey var vågnet op væk fra nogen, en hun ikke kunne huske navnet på - men et efternavn - der var et navn og Audrey havde brugt det som sit. Hun måtte have slået hovedet hårdt, men visse ting hang ved. Der var en person hun vidste hun søgte, og det gjorde ondt i hjertet ikke at være der. Hvert slag, hver form for tortur havde ledt hende videre på målet. Audrey healede som vampyr hurtigere og skaderne blev usynlige set fra andre folks vinkel.
I virkeligheden var det kun et par dage siden hun faktisk var kommet frem til Etermia efter at hun var blevet solgt videre til en eller anden klam ældre rigmand. Til Audreys 'held' fik hun den ære af at være den der skulle repræsentere hans andre slaver, hun var den der skulle lokke købere hen. Med en lænke om halsen lænket til vågnen - støbt i vievand så det ville bare gøre oplevelsen mere smertefuld hvis hun forsøgte at gøre noget. Audreys frygt ville være at finde den person hun søgte blandt disse slaver. Såret. Hun kunne mærke et sted i hende at det panikkede en smule i hende. Audrey havde ellers været så god til at holde sit ansigt koldt, og var det stadigvæk. Det var måske derfor hun var så populær lige nu.
Folk kom og beundrede hende men hun blinkede knap nok eller gav dem en reaktion. Det var ikke fordi hun ønskede deres klamme hænder omfavne hendes hud, og den gamle mand jagede da også et par stykker væk - for hun var hans. Dog så Audrey en kvinde et godt stykke væk, bare ansigtet fik hende til at tabe ansigt - og derved give en af mændene der omklamrede hende en skalde. Tænderne blev sat i den næste og alt i alt - så fik hun startet en mængde opmærksomhed fra folk der ellers nød en rolig aften.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavender
Admin
avatar

Posts : 151
Reputation : 0
Age : 21
Bosted : Etermis - I sin egen private bolig.

IndlægEmne: Re: Please don't leave me here.. - Lavender   Ons aug 30, 2017 9:10 pm

Påklædning + Løst let krøllet hår <3

Det var ikke tit at hun gik ude i gaderne. På trods af at hun var vampyr, var det ikke sikkert i menneskebyen at bare rende rundt i offentligheden. Som en vampyr af høje standarter, brød hun sig ikke meget om ballade. Det var bedre bare at passe ind i mængden, hvilket for Lavenders vedkommende, betød hold munden lukket. Med hendes permanente dobbeltsæts vampyr-tænder, var det ikke lige til, bare at tale med alle. For var der nu nogen som spottede dem midt i at hun talte og beskyldte hende for at være vampyr, det ville være en skandale. Så hun gik bare stille rundt med lukket mund og betragtede de forskellige slaveboder. Hun gik heller ikke meget ind for slaveri. Det frastødte hende noget så ekstremt, men ikke på grund af moralen. Der var et eller andet bag det som måtte være blevet slettet samtidig med at hun forlod portalen dengang.
Hun var ikke noget langt før det første postyr startede. Hun kiggede derover, med en indre konflikt om hun skulle gå over og se på, eller om risikoen for indblanding var for stor. Men ved synet af slaven som så ud til at lave postyret, blev hendes opmærksomhed fanget. Hun rynkede på brynene som ansigtet så noget så familieret ud, men der var ingen simpel forklaring på det. Så nærmest automatisk begyndt hendes fødder at sætte i gang og indenfor kort tid var hun tæt på. Hun kiggede først noget så forvirret over bidderiet, før det gik op for hende. Hun skulle tænke hurtigt nu, hendes blik faldt mod de andre slaver og med sammenbidte tænder og let knebne øjne, var hun nød til at bruge sin evne på så mange som muligt. Slaver rejste sig og begyndte at te sig underligt så al opmærksomheden ikke bare lå på pigen.
Hun nærmest instinktivt trådte ind i det hele derefter og greb fat i pigen før hun tvang hende væk fra manden og holdt hendes ansigt så de var ansigt til ansigt. Hendes sorte øjne stirrede ind i pigens blå, og hun blev mere og mere sikker på at de måtte kende hinanden et sted fra. "Listen to me. Listen closely. Dont do anything hasty. I will get you out of this." forsikrede hun hende i en nærmest lydløs tone, en som disse mennesker ikke ville høre. Så slap hun den ene side af pigens ansigt før hun stak hånden i en lomme og trak en pose med det reneste guld op. Hun kastede det i favnen på slaveejeren før hun greb fat i pigens lænker og flåede dem op med en lethed, der helt klart ikke var menneskelig.
Inden folk kunne opfatte hvad der egentlig var sket med de lænker, havde Lavender taget pigens hånd og begyndt at løbe. Ikke vampyrisk hurtigt, men alligevel lidt hurtigere end hvad et menneske ville kunne. Det var med at komme væk herfra før for mange ville kunne huske begge deres ansigter. Da de var kommet lidt væk fra slavemarkedet, ved indgangen til parken, stoppede Lavender op. Hun vendte sig mod pigen med hævede øjenbryn som krævede hun forklaring på hvad der lige skete. "Do you not know what they do to vampires here? They burn them without questions asked. This is a human-only city! Do you realize how much danger you put yourself in, in that very moment? What were you thinki..." skældte hun lavmælt ud, og hun stoppede sig selv før hun uddelte flere verbale øretæver. Hun ved ikke engang hvorfor hun var så oprevet over det, hvem var denne pige og hvorfor fik hun hendes døde hjerte til at gallopere?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Audrey

avatar

Posts : 4
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Please don't leave me here.. - Lavender   Fre sep 01, 2017 3:13 pm

Det undrede hende, utrolig meget - det gav slet ikke mening på nogen måde. Dog var Audrey sikker på at dette var den person som hun havde søgt efter i den evighed hun havde ledt. Faktisk kunne hun ikke være mere sikker end hun var lige nu. Hvilket gjorde hun åndede lettet dengang kvinden trak hende væk fra manden. Ansigtet. Der var noget over ansigtet, øjnene - de fik Audreys øjne til at flakke rundt og måske skælvede de endda en anelse ligesom læberne - fordi det føltes som om noget gav mening igen. Der var et eller andet der gav mening igen. Sjovt nok troede Audrey på den fremmede dog genkendelige kvinde da hun snakkede. Hun var sikker på at kvinden nok skulle få hende ud af dette, hvordan hun var så sikker - vidste hun dog ikke. Audrey mærkede den ene side af ansigtet blev kold da hånden forlod den ene side af ansigtet. Selvfølgelig var det nemmest at købe hende, og manden så ikke ud til at beklage sig. I næsten samme sekund var lænkerne væk fra huden, og Audrey tog sig let til halsen, herefter håndledende. Så snart kvinden begyndte at løbe, gjorde Audrey det samme - uden at tøve.

Så snart der blev stoppet op gjorde Audrey det samme, og kneb let øjnene af kvindens hævede bryn. Som om Audrey i sin bevidsthed allerede kendte ansigtet og undrede sig over reaktionen der ikke engang var kommet endnu. Let spredte hun læberne lidt for at lade luften sive ind på tungen og åndede ud. Dog sagde hun ikke noget selvom kvinden stod og skældte hun en anelse ud. Audrey rystede let på hovedet. For ærligtalt vidste hun ikke meget, hun kendte ikke reglerne her - hvilket sikkert forklarede hvordan hun var endt hvor hun var.
"You... I.. I was thinking about you," udbrød Audrey uden egentlig at nå at tænke over sit valg af ord. Det var bare de ord der valgte at forlade læberne uden at hjernen egentlig kunne få det til at hænge sammen. "And for the record, it's much more fun for humans to torture a vampire than burning them alive.. or for some at least," tilføjede hun og trak let på skulderen. Lidt efter bare at have kigget på kvinden uden egentlig at gøre noget valgte hun alligevel efter nøje overvejelser at gå tættere på hende. Blot for at lade sine fingre glide henover de mørke lokker.
"I'm Audrey O'Quinn," ikke fordi det var Audreys oprindelige navn. Men O'Quinn var det sidste hun havde tilbage fra den person. Og alligevel føltes det nu ikke som det sidste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lavender
Admin
avatar

Posts : 151
Reputation : 0
Age : 21
Bosted : Etermis - I sin egen private bolig.

IndlægEmne: Re: Please don't leave me here.. - Lavender   Ons sep 06, 2017 4:00 am

Hun havde regnet med en anderledes reaktion end hvad hun fik. Måske en spydig kommentar eller vrede over hendes måde at skælde ud på. ”You… I.. I was thinking about you,” sagde vampyren, hvilket bare forvirrede Lavender. Hvem var hun? Hun lyttede til hende som hun snakkede og fnøs let men kunne ikke undgå at smile. ”Sadly they’re not much into torture. Brings too much attention to the creature. They would rather just begone with it.. Pretend like there was never an issue to begin with.” sagde hun mens hun kiggede rundt for at se om der var nogen i nærheden. Lige nu var de heldigvis alene, men hvem vidste hvor længe det ville vare?
Så snart hun hørte sit gamle efternavn, sank hun en klump og fik en bekymret rynken over sine bryn. Hvor havde denne vampyr hendes navn fra? Det virkede mere underligt end hun havde ønsket at det skulle være, for på en eller anden måde virkede denne vampyr kvinde lige så genkendelig som var hun fremmed, men Lavender havde ingen idé om hvem hun var? Hun mærkede sin egen frustration brede sig og i et kort sekund måtte hun lukke sine øjne og samle sine tanker. Hvem var denne kvinde? Hun åbnede sine øjne igen og rystede så let på hovedet.
"Audrey. You seem very familiar to me. Yet I have no idea who you are." sagde hun så mens hun mærkede en underlig trang til at ae hendes kind. Hun vendte ryggen til Audrey mens hun kiggede frem ad mod sit hjem. "If you dont have a place to stay, you can stay with me... for the time being. I want to know why your face is fogged in my memories," tilbød hun hende så inden hun begyndte at gå fremad. Nu var det op til Audrey hun ville gå med eller ej. "By the way, I forgot to say. My name is Lavender.. Lavender Parish... But I'm guessing you already knew that?" sagde hun så roligt som de gik afsted. For nu, vidste hun ikke om hun kunne stole på den Audrey nok til at fortælle hende at de af en eller anden grund havde samme efternavn. Hun ville se sagen an først.
Da de kom til hendes hus låste hun sin dør op inden hun åbnede den op for Audrey. "Make yourself at home. I don't usually have company, so that is something I have to get used to." sagde Lavender roligt som hun lukkede døren bag dem. Hun åbnede sin jakke og tog den af før at afsløre hendes hvide skjorte som hun havde på indenunder med en sort vest. Nederdelen skinnede let i lyset fra den tændte pejs.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Please don't leave me here.. - Lavender   

Tilbage til toppen Go down
 
Please don't leave me here.. - Lavender
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Etermia :: Etermis :: Rose markedet-
Gå til: