Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 The Black Hounds

Go down 
ForfatterBesked
Niylah

Niylah

Posts : 1
Reputation : 0
Bosted : The Neverending Green Forest, In west

IndlægEmne: The Black Hounds   Tirs aug 29, 2017 10:29 pmBasic info

Heda Niylah
Beta Wade
Pack sign The mark
Members Around 40-50
Spoken Language Trigedasleng & Human language
LocationThe Neverending Green Forest, I vestMembers & Allances

Members (Users)

Christopher Morningstar - Warrior
Odette - Warrior
Malia - Guard & interrogator
Sachin - Gatherer
Selene - Teacher & Gatherer
Tatia - Head of Warriors
Wade - Beta
Caleb Elliot Manning - Watcher (Sees danger)
Nora Elizabeth Argent - Watcher (Sees death)
Noa Alana Manning - Adviser & Teacher


Members (NPC)

Gustus - Warrior & Guard
Kasta - Teacher
Kaitha - Teacher
Alyska - Gatherer
Quint - Healer
Anya Warrior & Advicer
Semira - Teacher & Gatherer
Saia - Healer
Indra - Gatherer & Nurse
Rona - Guard
D'avin Titurus - Priest
Leksa - Nurse
Dendra - Gatherer
Peter - Warrior & Teacher
Jasper - Teacher
Nathaniel McNamara - Warrior & Guard


Alliances

Kommer


Traditions and rules

Traditions

Conclave The Conclave er en årlig konkurrence, hvor de bedste krigere kæmper imod hinanden. Dette er en tradition, som har været der i mange år og en måde at fremvise, hvor stærk og taktisk en kriger man er. Den foregår ved sommerperioden, og strækker sig ofte over nogle dage. Man skal være 16 og op efter, for at kunne deltage i legende. De deltagende (der kan være op imod 20 deltagerer) kæmper om æren, men også titlen som den bedste kriger (i det ene år). The Conclave foregår i en gigantisk arena, hvor resten af medlemmerne, kan se på mens folk kæmper imd hinanden. Det er alle imod alle, og man stopper først når der står en tilbage. Det er yderst sjældent til døden, medmindre det er en kamp, hvor i at den ene af dem (eller flere) er fjender af flokken.

The Big Hunt Det Big hunt var lavet til, at minde folket om, at de er stærke og ikke vil finde sig i, at blive jagtet eller taget til fange. Det er også en måde, at minde fjenden om, at de er en farlig flok. Hvis der kommer fjender eller jægere ind på territoriumet, vil de ofte blive fanget og her vil de enten blive ført til Niylah (i lænker) eller blive sendt til et fængsel, hvor de vil blive tortureret og afhørt. Ofte vil en enkel fange blive udvagt, til en måndtlig jagt, her bliver vedkommende placeret foran Heda. De vil her for af vide, at hvis de når hen til en flod, så vil de blive sikret og er frie til at gå, hvis de ikke når det, vil de blive revet i stykker. Lederen skær fangen i hånden, tager et stykker stof og får blodet på stoffer (dette vil bruges til fært). Fangen får et tilløb på 1 minut, og som han/hun bevæger sig væk fra lederen, vil medlemmerne åbne op for ham og han kan her komme væk. Et minut efter vil heda løbe først og resten følger efter, medlemmerne vil forvandle sig til deres dyreform og her jagte ham.

The Ascension Day Dette kan foregå på forskellige måder. Den ene er:
They find their animal form Dette er dagen hvor, Shaeshifterne finder deres dyreform. Ofte vil familierne holde en mindre fest, da dette er en stor dag for deres børn. The ascension day kan blive holdt mellem en familie, men nogen gange holder adskillige familier den sammen, hvor de giver gaver til deres børn og siger farvel, som børnene begiver sig ud i skoven, for her at finde deres dyreform. Når børnene kommer tilbage, vil lederen give dem deres krigsmaling, en tegn på de officielt er blevet en del af flokken.
New members or new petition Når der kommer nye medlemmer til, eller et medlem får en titel (som beta eller andet lig dette),vil det også blive holdt som en mindre ceramoni. Her vil præsten udtale nogle ord og smøre hellig væske i ansigtet på dem. Med dette sagt og gjort, vil de blive medlemmer, eller få den nye titel. De hellige ord, vil også blive sagt, når de unge medlemmer får deres dyreform.
De hellige ord:
 

Traditions

Flokken består udelukkende kun af shapeshifters. Dette er en flok af Shapeshifters, en sjælden gang kan andre væsner dog komme ind, men dette er kun med specialtilladelse fra Heda. Der er større chancer for et ja, hvis vedkommende har en relation, med en fra selve flokken
En flok står sammen. Denne flok står sammen, dette betyder ingen kæmper imod hinanden og ingen dræber hinanden. Flokken kan kun fungere hvis alle står sammen, og derved er alle andre en trussel.
Conclave Hvert år bliver der afholdt nogle lege, disse lege er kun for de som er 16 og op efter. Her kan de kæmper imod hinanden (Alle imod alle), for til sidst at finde frem til den stærkeste kriger. Denne person får en stor ære ud af at vinde, og vil samtidig også få en titel med sig. Det er dog strengt forbudt for yngre at deltage i legende, dette vil blive straffet hårdt.
The big hunt. Det er en tradition for flokken én gang om måneden, at samles om en stor jagt. Her vil en fra fanger, blive brugt til at jage efter. Her bliver de stilt foran heda, med resten af flokken stående klar bagved. Heda vil står for præsentationen og herunder fortælle de valgte om hvad der vil ske. Hvis de når en flod, vil de overleve...hvis ikke, så bliver dræbt og ædt.
Hvad du laver. Alle i flokken skal beskæftige sig med noget, om det så er at agere som kriger, læge eller andet lignende. Dette er således alle har et job, og derved er alle behøvet. Alle kan dog træne, men dette betyder ikke nødvendigvis man behøver gå i krig. Valget er op til en selv, dog er det forventet man kæmper for flokken.
Ære Heda Heda er lederen, og man skal derfor ære ham/hende. Dette gør man ved, at tiltale hende/ham efter deres titel (Heda som betyder Commander). Hvis Heda ikke kan klarer sin pligt (hvis syg eller andet lig dette), vil betaen tage midleritidg over.
Kæmp for dit folk Hvis der er krig, eller nogen er en trussel imod flokken, skal alle der kan, kæmpe imod denne trussel. Dette er anset for en ære, og hvis man dør, så dør man som en kriger (hvilket i sig selv er en ære). Man kæmper ikke kun for sit folk, men man kæmper også for sin familie og sin heda. De tror på, at når man dør i krig/kamp, vil man komme et bedre sted hen, og derfor frygter mange ikke døden
Heda Heda er begrebet for leder/Commander/alfa, det er noget der ofte er givet ned fra forældre til barn, men nogle gange også til en Beta. Det er en stor ære, at påtage sig denne titel.The history

Flokken blev skabt for flere tusinde år siden, og blev oprindeligt skabt i en anden dimension. I denne dimension blev Shapeshifters jagtet, og ofte brutalt myrdet. En ung kvinde, besluttede sig for at samle en masse Shapeshifters, med det foremål at skabe en flok, hvor i de kunne være sikre. Hun opdagede, at i en større flok, kunne de være ligeså farlige, som jagerne var imod dem. Hun navngav flokken efter sine afdøde forældre, hvis dyreform var en gigantisk sort ulv, der i navnet The Black Hounds imod jage. Sproget kom fra hende, og siden hendes efternavn var Heda, blev det navnet for lederne. De fungerede sådan i mange år, og kæmpede imod hvem end der ville dem ondt, dog en dag var de tvunget på flugt og her kom de forbi en portal. Portalen sendte dem til denne mystiske verden, hvor de slog sig ned i The The Neverending Green Forest. Her har de boet lige siden. Ligesom da de startede ud, er The Black Hounds endnu kendt for deres til tider barbariske væremåde, hvor i de træner børn til at være krigere og henretter/torturerer fangere. De er derfor anset for primitive af andre

_______________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
The Black Hounds
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Brugerhjørnet :: In-game ting :: Klaner-
Gå til: