Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 1. Englene

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: 1. Englene   Fre okt 21, 2016 1:55 am

Engle

[eyn-juh l] - one of a class of spiritual beings; a celestial attendant of God. In medieval angelology, angels constituted the lowest of the nine celestial orders (seraphim, cherubim, thrones, dominations or dominions, virtues, powers, principalities or princedoms, archangels, and angels).

Beskrivelse En engel er et blidt væsen, de ses ofte som nogle der ønsker at hjælpe andre. Dog kan det ske at en engel er hård og som en kriger, dette variere kraftigt. En engel kan blive skabt, men man kan også dø og derved blive en engel. Ofte i sidste tilfælde er det et menneske der enten døde eller blevet dræbt, som senere vågner op et tilfældigt sted. Nogle gange har de ingen hukommelse omkring hvad der er sket eller hvordan de døde, andre gange kan de huske det hele soleklart. Som en skabt engel, er man eftersigne skabt af gud, og har derfor ingen andre forældre end ham/hende. De omtaler de andre skabte engle eller fuldblodsengle som brødre eller søstre, grundet at de begge er fuldblods, hvorpå mange vil se ned på de som døde og blev til engle. Da de ikke er rene, som de andre engle. Engle er ofte yndefulde, uagtet hvilken slags de er, netop fordi de er lette [grundet de kan flyve] De har noget graciøst over sig, og man kan ofte finde engle meget blide af udseende, samt et ansigt der i den grad afslører dem. Deres blod er som slik for vampyrer, grundet de er så uskyldige. Deres vinger afslører deres sande natur, så hvis en engel er falden vil vingerne være mørke, ligeså hvis en engel ikke er falden, vil de ofte være være hvide. Dog har hver engel deres egne vinger med eget præg på. De er udødelige, lever derfor evigt, medmindre de bliver slået ihjel. En engel er en smule stærkere end et menneske, dog variere dette fra hvilken slags engel der er tale om. Dog ligger deres styrke over et menneskes.

Skabelse Da portalen blev åbnet, var Ruthor den første som kom igennem. Det var i et savn for hans elskede Elohim, som han ikke havde set i over hundrede år. Ved genforeningen med hende, svor han at han aldrig igen ville forlade hende. Hun havde allerede skabt mennesket, et væsen han fandt meget interessante og dog svage. Han vidste de ikke ville kunne klarer sig imod de monstre, som ville kunne blive skabt forude, så han skabte englene. De første han skabte var ærkeenglene, de skulle være krigere, budbringere, healere og meget mere. De blev skabt til at værne om mennesket. Det næste var higherangels, deres formål var at være under ærkeenglene. De var generaller som skulle hjælpe, hvis der evt. skulle komme krig. Derpå blev der skabt fuldblodsengle, engle som fungerede som soldater. Dog gennem årene var der engle som faldt, de havde tabt deres tro til Ruthor, eller også var de blevet fanget af dæmonerne, her for at blive til en skabt dæmon. Skytsenglene var en af hans sidste midler, de var sat til at beskytte enkelte folk, folk som var i farer og havde stort brug for hjælp. Dog var hans sidste middel, de normale engle. Dette var folk som var blevet dræbt, som her kunne genopstå som engle.

Udseende En engels udseende variere ud fra, hvilken engel der er tale om.
Hud En ærkeengel har en naturlig hud, dette var skyldet de var skabt som mennesket. En higherangel har en mere fin hud. En fuldblodsengel har hud lig det af en higherangel. En falden engel er mere bleg, de er mere magre og sygelig at se på. En skytsengel er normal, hvor en normal engel er mere gennemsigtig
Aura En ærkeengel har en magtfuld aura om sig, den minder om det at stærke folk. Det samme gælder higherangels. Fuldblodsengle har en mere blid aura, og det samme gælder for skytsengle. Faldne engle har en hård og skræmmende aura om sig, de er onde af natur. En normal engel har en aura der passer overens med den person, de var som levende.
Vinger En ærkeengels vinger er store og majestætiske, de har det største vingefang. Vingefanget bliver mindre, hvor normale engle har det mindste vingefang. Faldne engle har vinger, de er dog ofte ødelagte og det gør derfor ondt at flyve. Engle har som regel smukke hvide vinger, hvor faldne engle har helt sorte.
Generelle udseendeEngle er kendt for deres smukke udseende, dette gælder alle engle racer, med undtagelse af normale engle, da de får deres menneskelige udseende.

ÆrkeengleSmå facts Ærkeengle er de stærkste engle der findes. De var skabt hovedsageligt til at bekæmpe det onde, og det er også deres mission. Dog er der senere hen kommet andre til, som f. eks healere, budbringere og andet lignede dette. De har en stærk og magtfuld aura omkring sig, som giver folk en dyb respekt for dem. De kan føle, men forstår sig dog ikke just godt på de menneskelige følelser. I himlen har de et udseende, men for at bevæge sig omkring på Jorden, er det krævet de tager et vessel. Et vessel er en person de besætter. De har derfor ingen fysisk form, foruden når de er i himlen. Dog fordi de er så stærke, så vil personen de besætter fuldkommen forsvinde, og kroppen vil derpå blive deres. Det kræver en godkendelse for at blive en ærkeengel. Læs her omkring hvad ansøgningen skal indeholde.

Styrke
- De er de stærkeste engle. Deres styrke er lig det af dæmoner, måske endda større.
- De er utrolig hurtige i luften, med et stort vingefang flyver de stærkt og sikkert.
- Deres vinger kan bruges som et våben, de er samtidig også skudsikre. Så skulle de komme i farer, kan de beskytter deres krop med deres vinger.
- De kan formere sig fysisk, hvis det ikke er en anden engel de er sammen med, vil det ende ud som en hybrid.
- Deres sanser er gode, dog ikke overnaturlig gode.
- Deres tilstedeværelse, siges at skabe frygt i mørke væsner.
- De healer som mennesker gør, dog en smule hurtigere.
- Taler naturligt alle sprog.

Svagheder
- De kan dø ganske nemt, dog grundet deres styrke, tager det en som er god til at kæmpe for at gøre det. Dette skyldes de var skabt som de perfekte krigere.
- De har en godt immunforsvar, men kan dog godt blive syge. Dette kan ske hvis de bliver tiltrukket af den mørke side.
- De har en indbygget had for de mørke væsner, det er indkodet i deres system, og de kan derfor ikke omgive sig med de mørke.
- Der er en speciel sygdom som kan ramme dem. Denne sygdom har intet navn, men den optræder hvis en ærkeengel, eller higherangel, skulle gå imod deres indbygget had for mørke væsner. Det første tegn vil være englen har det dårligt, derpå vil der optræde mørke åre, som kommer ud fra stedet over hjertet. Hvis de ignorere dette tegn, vil de til sidst falde.
- Deres vinger er svagest ved bunden. Ryger deres vinger, vil de falde og vingerne vokser aldrig ud igen. De vil altid føle en smerte ved deres ar.

HigherangelsSmå facts Higherangels er næste i rækken, hvad angår styrke. De var også den anden art af engle, til at blive skabt. De var skabt til at være generelle, så skulle der komme en krig, så ville de være perfekte til at kæmpe. Ligesom Ærkeenglen er der dog senere henne, kommet flere jobs til dem. De kan virke som rådgivere og leder, grundet de har en naturlig høj intelligens. De er meget smukke at se på, hvilket gør folk også kan føle sig underdanig i deres selskab, de er dog ikke nær så magtfulde som ærkeengle. I himlen har de et udseende, men for at bevæge sig omkring på Jorden, er det krævet de tager et vessel. Et vessel er en person de besætter. De har derfor ingen fysisk form, foruden når de er i himlen. Dog fordi de er så stærke, så vil personen de besætter fuldkommen forsvinde, og kroppen vil derpå blive deres. Det kræver en godkendelse for at blive en ærkeengel. Man skal skrive en ansøgning, som indeholder en historie, styrker, svagheder, samt hvad personen står for. Hvad er hans skabelses grund. Det kræver en ansøgning for at blive en Higherangel. Læs her omkring hvad ansøgningen skal indeholde..

Styrke
- De er de stærke, dog ikke nær så stærke som ærkeengle.
- De er  hurtige i luften, med et stort vingefang flyver de stærkt og sikkert.
- Deres vinger kan bruges som et våben, de er samtidig også skudsikre. Så skulle de komme i farer, kan de beskytter deres krop med deres vinger.
- De kan formere sig fysisk, hvis det ikke er en anden engel de er sammen med, vil det ende ud som en hybrid.
- Deres sanser er gode, dog ikke overnaturlig gode.
- De er naturlig utrolig kloge.
- De healer som mennesker gør, dog en smule hurtigere.
- Taler naturligt alle sprog.

Svagheder
- De kan dø ganske nemt, dog grundet deres styrke, tager det en som er god til at kæmpe for at gøre det. Dette skyldes de var skabt som de perfekte krigere.
- De har en godt immunforsvar, men kan dog godt blive syge. Dette kan ske hvis de bliver tiltrukket af den mørke side.
- De har en indbygget had for de mørke væsner, det er indkodet i deres system, og de kan derfor ikke omgive sig med de mørke.
- Der er en speciel sygdom som kan ramme dem. Denne sygdom har intet navn, men den optræder hvis en ærkeengel, eller higherangel, skulle gå imod deres indbygget had for mørke væsner. Det første tegn vil være englen har det dårligt, derpå vil der optræde mørke åre, som kommer ud fra stedet over hjertet. Hvis de ignorere dette tegn, vil de til sidst falde.
- Deres vinger er svagest ved bunden. Ryger deres vinger, vil de falde og vingerne vokser aldrig ud igen. De vil altid føle en smerte ved deres ar.

FuldblodsengleSmå faktaer Som den næste skabte engel, kom fuldblodsengle. Fuldblodsengle blev skabt som soldater, hvis der skulle forekomme en krig. De er mere frie end de to forrige engle, da de ikke som sådan blev skabt til at være brutale, på trods af at deres formål var som soldater. En fuldblodsengel kan også være født, grundet vedkommende har to forældre, som selv er engle. Hvis en fuldblodsengel er skabt af gud, kræver det et vessel for at kunne gå Jorden, hvorimod hvis de er født som en fuldblodsengel har de allerede en krop.

Styrke
- De er de stærke, men ikke nær så stærke som higherangels.
- De er hurtige i luften, med et stort vingefang flyver de stærkt og sikkert.
- De kan formere sig fysisk, hvis det ikke er en anden engel de er sammen med, vil det ende ud som en hybrid.
- Deres sanser er gode, dog ikke overnaturlig gode.
- Deres tilstedeværelse, siges at skabe frygt i mørke væsner.
- De healer som mennesker gør, dog en smule hurtigere.
- Da de har mere frihed, kan de ikke blive ramt af samme sygdom som ærkeengle og higherangels kan.
- Taler naturligt alle sprog.

Svagheder
- De kan dø på samme måder som mennesker kan
- De har en godt immunforsvar, og bliver stort set ikke syge
- De er ikke superglade for de mørke væsner, men dog hader de dem ikke nær så meget som de to forrige.
- Deres vinger er svagest ved bunden. Ryger deres vinger, vil de falde og vingerne vokser aldrig ud igen. De vil altid føle en smerte ved deres ar.

Faldne engleSmå faktaer En falden engel, er en engel som enten har mistet sine vinger, er blevet forført af det mørke eller generelt blot har fejlet det de skulle. Alle engle kan falde, dog desto stærkere englen er, desto mere skam er der på vedkommende. Ruthor hader denne race engle, han er skuffet over de er gået imod ham. En falden engel, har en kold aura omkring sig, det er ofte de andre engle ser ned på dem, netop fordi de ikke længere er en af guds engle. Hvis en falden engel tidligere var en ærkeengel, higherangel eller en skabt fuldblodsengel, så kræver det de at de tager et vessel, for at kunne gå på Jorden. Hvis den faldne engel engang var en født fuldblodsengel eller blot en normal engel, så har de allerede en fysisk form.

Styrker
- De har modsat de andre engle, ikke en beroligende aura, men en mere hårdfør en.
- Det er varierende om hvorvidt en falden engel har vinger.
- De er ofte ret ondskabsfulde.
- De har gode sanser, dog ikke overnaturlige.
- De er stærkere end et menneske.
- Taler naturligt alle sprog.

Svagheder
- Hvis de ingen vinger har, så kan resterne være ret ømme.
- Hvis de har vinger, så flyver de ikke super godt og helst ikke for lang tid af gangen, da dette kan gøre vingerne ømme.
- De kan dø på nogenlunde samme måder som mennesker, men de er dog mere hårdføre og har et bedre immunforsvar.
- De er ret svage, grundet de er faldet.
- De er set ned på af andre engle.

SkytsengelSmå faktaer Skytsenglene var en af de sidste midler Ruthor kom med. Da engle begyndte at falde, og mennesket fik en mistillid imod dem, måtte han gøre noget for at vende dette. Samtidig var hans elskede også ved at vende ham ryggen. Han skabte skytsenglene, for at give mennesket en ekstra beskyttelse. En skytsengel har en person, som de skal beskytte. Denne person har oplevet smerte, eller vil højst tænkelig opleve smerte i fremtiden. En skytsengel bliver sat til at beskytte en person, skulle denne person dø, så vil der ikke komme en efter. Dør vedkommende de skulle beskytte [før det var vedkommendes rigtige tid], har den pågældende engel fejlet og det sker ofte de bliver straffet. En skytsengel vil selv kunne gå til ekstremer hvis det betyder at dette holder den de skal beskytte ude for farer. Ligesom en ærkeengel og en higherangel, kræver de et vessel for at kunne gå på Jorden.

Styrker
- De er stærkere end mennesker, tæt på higherangels.
- De er hurtigst i luften.
- De har gode sanser, dog ikke overnaturlige.
- De har en beroligende virkning på andre væsner, men specielt den person de skal beskytte.
- De kan altid fornemme hvor deres specielle person er.
- De kan altid fornemme hvis deres specielle person er i farer.
- Taler naturligt alle sprog.

Svagheder
- Hvis deres specielle person bliver dræbt, dør de enten selv eller også falder de.
- Deres specielle person er deres største svaghed.
- De kan dø på nogenlunde samme måder som mennesker, men de er dog mere hårdføre og har et bedre immunforsvar.
- De er ikke super glade for det mørke.
- Hvis deres vinger bliver revet ud, eller de falder mens deres person er i live, kan de gå hen og blive fuldkommen sindssyge. Dette skyldes deres krop halvt om halvt, stadigvæk køre efter at skulle beskytte personen, samtidig med de er faldet.

Normale engleSmå faktaer Normale engle var Ruthors sidste middel. Han skabte dem, således at normale folk, ville kunne opleve det at være en del af noget guddommeligt. Dog er de oftest set ned på af andre engle, da de ikke er skabt af gud, men derimod mennesker som er døde. For at blive denne form for engel, skal man som menneske havde været blevet myrdet, her får vedkommende en ekstra chance. De er ikke fastlåst af de samme normer, som de andre engle er og de kan derfor gøre mere eller mindre, hvad de skulle have lyst til. En normal engel har et vingefang på omkring 1 meter

Styrker
- De er blot en smule stærkere end et menneske.
- De kan flyve, de er dog ikke nær så hurtige som ærkeengle, higherangels og fuldblodsengle.
- De har gode sanser.
- De har en beroligende virkning på andre væsner.
- De er frie til at gøre som de vil.
- De kan formere sig, deres afkom vil dog ikke blive engel, medmindre den anden person er en fuldblodsengel, ærkeengel eller higherangel.
- De kræver ingen vessel, da de er givet en naturlig krop. Denne krop er lig den som de havde, da de engang var levende.

Svagheder
- Deres blod er ufattelig sødt, så de er ofte ofre for vampyrer.
- De er svagere end de andre engle. Dette skyldes de førhen var mennesker, og ikke ligesom alle de andre naturligt er skabt til at være engle.
- De kan dø på nogenlunde samme måder som mennesker, men de er dog mere hårdføre og har et bedre immunforsvar.
- De er ikke super glade for det mørke.
- De er set ned på af de andre engle, endda mere end faldne engle.

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
1. Englene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: