Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tirs jul 10, 2018 12:57 am by Gæst

» We can't continue like this - Lucile
Søn jul 08, 2018 5:01 pm by Nicholas

» Proelio.dk - et vildheste rpg
Lør apr 28, 2018 2:10 pm by Gæst

» The Blessed Children
Lør mar 31, 2018 3:14 am by Gæst

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Ons mar 28, 2018 9:38 pm by Alexander

» An unexpected visit - Nicholas
Søn mar 11, 2018 7:36 pm by Nicholas

» Just another lovely morning - Wade
Søn feb 25, 2018 11:52 am by Tatia

» So.... - Nicholas
Man feb 12, 2018 11:53 pm by Lucile

» I miss her too - Nicholas
Man feb 12, 2018 11:33 pm by Moon

Hvem er på nu
Der er i alt 3 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 3 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Nicholas
 
Statistics
Der er i alt 72 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asmodeus

Vores brugere har i alt skrevet 735 indlæg in 128 subjects

Share | 
 

 Just another lovely morning - Wade

Go down 
ForfatterBesked
Tatia

avatar

Posts : 8
Reputation : 2
Bosted : With The Black Hounds

IndlægEmne: Just another lovely morning - Wade   Tirs aug 29, 2017 8:44 pm

S: The black hounds område
T: Morgen
O: Deres lille hjem
V: Udenfor skinner solen
P: Beskrives
Emne til: ma amazing Darling @Wade <3


Det var nu meget normalt at hun vågnede tideligt om morgenen. Så havde hun tid til at putte sig ind til Wade, bare og nyde lyden af hans hjerte der bankede. Det gjorde hende afslappet bare at lytte til det. I sidste ende syntes hun alligevel at hun havde ventet længe nok på at han ville vågne op, hvis han ikke bare lod som om han sov. Hendes måder at vække ham på var der ikke mange af, men han kendte hende jo godt nok til at vide dem. Hvilket Tatia udmærket var klar over. Hun løftede sig op på den ene albue og så ned imod ham. Et lille suk forlod hendes læber og hun kneb øjnene bare en anelse - dog i en mere drillende mimik. Hvordan kunne man dog få sig selv til at vække ham? Simpelt, hun lagde sig let over ham i et mindre spring.
Come on, wake up.. sagde hun i et lidt lavt hæs toneleje. For alt for høje lyde ville vække tvillingerne, og Tatia ville egentlig bare have lidt alene tid med Wade - bare lidt. Om det så betød hun var nød til at plante læberne imod hans bare for at få ham til at reagere ved langsomt at fjerne dem igen. If you want another one, you will have to get up and get it, tilføjede hun drillende som hun satte sig op. Morgen solen sneg sig ind af vinduet og fik næsten hendes hud til at se helt gylden ud som de ramte hende. Tatia smilede i et lille grin og tog hans dyne for at varme sin nøgne hud - ikke at hun behøvede det dog. Det var bare en del af hendes lille leg.

_______________________

I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Wade

avatar

Posts : 11
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Ons aug 30, 2017 8:39 pm

Han sov ikke bedre når hun var ved hans side hvor han vidste at hun var sikker. Det var næsten modvilligt at han måtte lade hende gå i hans søvn. Det var først da hun sprang over ham, stille men han kunne tydeligt mærke hendes vægt over ham. Ikke at det gjorde ham meget, det var faktisk mere som en behagelig trykken end det skulle være irriterende. Han åbnede let øjnene og smilte et let med halvtræt smil som han mærkede hendes bløde læber mod hans, "Goodmorning my love" hviskede han ud gennem de læber der for få sekunder siden havde været mod hendes. Instinktivt gled hans hænder op af hendes sider og i et hurtigt ryk og rul, skiftede han deres positioner så hun var under ham.
Nu var han vågen og hun havde hans fulde opmærksomhed. "Get it?I have a better plan. How about I just steal it?" sagde han lavmælt før han lænede sig ned over hende og stjal et kys for sig selv, dog tvivlede han på at der havde været megen modstand. Trods alt var det dem og de havde altid været sammen - Og det skulle de forhåbentligt være til deres dags ende. Hans ene hånd gled roligt op af hendes hals og ind i hendes hår som han roligt trak sig tilbage, med et lettere drilsk smil. "I am awake now and all yours. What do you want to do?" spurgte han i den samme lavmælte tone, han ville nødig være den som vækkede de små tvillinger og ødelagde den sjov de kun kunne have når de sov.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatia

avatar

Posts : 8
Reputation : 2
Bosted : With The Black Hounds

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Søn feb 25, 2018 11:52 am

Hun kom med et lille fnis som han vendte deres position, og hun nu så op på ham med sine store blå øjne. Lykken og glæden var overvældende for hende. Hvad havde hun dog gjort for at fortjene denne her lykke? Han stjal kysset som han så fint havde sagt han ville, og Tatia gengalte det ved at stjæle et til sig selv os. Et nydende suk forlod hendes læber ved den tanke. De var her. De var sammen og der var ingen som kunne stjæle det øjeblik. Smilet strakte sig bredt på hendes læber som hans ene hånd kærtegnede hendes hals og hendes hår.
"Oh.. All I want is you. Tell me what do you have in mind?" Spurgte hun kækt og foldede læberne let sammen blot for at lade sin tunge fugte dem. Det var deres tid, og hun løftede hovedet for at snuppe endnu et kys fra hans bløde læber. Hun lagde sin ene arm blidt henover hans kind og førte den om hans nakke. Tatia ønskede ikke at være her med nogle andre. Ikke nu. Aldrig. Pigerne sov. Og de ville sove endnu - vidste hun. Forhåbentlig ville de.
"How lucky I am to have you," hviskede hun imod hans læber og så ham i øjnene


//I. Miss. Wadia D: <3

_______________________

I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   

Tilbage til toppen Go down
 
Just another lovely morning - Wade
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Resterende del af Drisdos :: The Neverending Green Forest :: Vest-
Gå til: