Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 Just another lovely morning - Wade

Go down 
ForfatterBesked
Tatia

Tatia

Posts : 9
Reputation : 2
Bosted : With The Black Hounds

IndlægEmne: Just another lovely morning - Wade   Tirs aug 29, 2017 8:44 pm

S: The black hounds område
T: Morgen
O: Deres lille hjem
V: Udenfor skinner solen
P: Beskrives
Emne til: ma amazing Darling @Wade <3


Det var nu meget normalt at hun vågnede tideligt om morgenen. Så havde hun tid til at putte sig ind til Wade, bare og nyde lyden af hans hjerte der bankede. Det gjorde hende afslappet bare at lytte til det. I sidste ende syntes hun alligevel at hun havde ventet længe nok på at han ville vågne op, hvis han ikke bare lod som om han sov. Hendes måder at vække ham på var der ikke mange af, men han kendte hende jo godt nok til at vide dem. Hvilket Tatia udmærket var klar over. Hun løftede sig op på den ene albue og så ned imod ham. Et lille suk forlod hendes læber og hun kneb øjnene bare en anelse - dog i en mere drillende mimik. Hvordan kunne man dog få sig selv til at vække ham? Simpelt, hun lagde sig let over ham i et mindre spring.
Come on, wake up.. sagde hun i et lidt lavt hæs toneleje. For alt for høje lyde ville vække tvillingerne, og Tatia ville egentlig bare have lidt alene tid med Wade - bare lidt. Om det så betød hun var nød til at plante læberne imod hans bare for at få ham til at reagere ved langsomt at fjerne dem igen. If you want another one, you will have to get up and get it, tilføjede hun drillende som hun satte sig op. Morgen solen sneg sig ind af vinduet og fik næsten hendes hud til at se helt gylden ud som de ramte hende. Tatia smilede i et lille grin og tog hans dyne for at varme sin nøgne hud - ikke at hun behøvede det dog. Det var bare en del af hendes lille leg.

_______________________

I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Wade

Wade

Posts : 13
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Ons aug 30, 2017 8:39 pm

Han sov ikke bedre når hun var ved hans side hvor han vidste at hun var sikker. Det var næsten modvilligt at han måtte lade hende gå i hans søvn. Det var først da hun sprang over ham, stille men han kunne tydeligt mærke hendes vægt over ham. Ikke at det gjorde ham meget, det var faktisk mere som en behagelig trykken end det skulle være irriterende. Han åbnede let øjnene og smilte et let med halvtræt smil som han mærkede hendes bløde læber mod hans, "Goodmorning my love" hviskede han ud gennem de læber der for få sekunder siden havde været mod hendes. Instinktivt gled hans hænder op af hendes sider og i et hurtigt ryk og rul, skiftede han deres positioner så hun var under ham.
Nu var han vågen og hun havde hans fulde opmærksomhed. "Get it?I have a better plan. How about I just steal it?" sagde han lavmælt før han lænede sig ned over hende og stjal et kys for sig selv, dog tvivlede han på at der havde været megen modstand. Trods alt var det dem og de havde altid været sammen - Og det skulle de forhåbentligt være til deres dags ende. Hans ene hånd gled roligt op af hendes hals og ind i hendes hår som han roligt trak sig tilbage, med et lettere drilsk smil. "I am awake now and all yours. What do you want to do?" spurgte han i den samme lavmælte tone, han ville nødig være den som vækkede de små tvillinger og ødelagde den sjov de kun kunne have når de sov.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatia

Tatia

Posts : 9
Reputation : 2
Bosted : With The Black Hounds

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Søn feb 25, 2018 11:52 am

Hun kom med et lille fnis som han vendte deres position, og hun nu så op på ham med sine store blå øjne. Lykken og glæden var overvældende for hende. Hvad havde hun dog gjort for at fortjene denne her lykke? Han stjal kysset som han så fint havde sagt han ville, og Tatia gengalte det ved at stjæle et til sig selv os. Et nydende suk forlod hendes læber ved den tanke. De var her. De var sammen og der var ingen som kunne stjæle det øjeblik. Smilet strakte sig bredt på hendes læber som hans ene hånd kærtegnede hendes hals og hendes hår.
"Oh.. All I want is you. Tell me what do you have in mind?" Spurgte hun kækt og foldede læberne let sammen blot for at lade sin tunge fugte dem. Det var deres tid, og hun løftede hovedet for at snuppe endnu et kys fra hans bløde læber. Hun lagde sin ene arm blidt henover hans kind og førte den om hans nakke. Tatia ønskede ikke at være her med nogle andre. Ikke nu. Aldrig. Pigerne sov. Og de ville sove endnu - vidste hun. Forhåbentlig ville de.
"How lucky I am to have you," hviskede hun imod hans læber og så ham i øjnene


//I. Miss. Wadia D: <3

_______________________

I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Wade

Wade

Posts : 13
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Tirs sep 11, 2018 1:45 pm

Han nød hver eneste sekund af det stjålne kys. Han lyttede til hendes ord som han kærtegnede hende, holdte hende tæt mod sig, mærkede hendes krop mod sin, duftede til hende. Kunne han andet end at smile? Dog blev han trukket ned på jorden igen ved hendes spørgsmål. Hvad de skulle lave? Han lavede en overvejende grimasse som han trak læberne sammen og kiggede ned på Tatia. "Lets... get the twins to one of our relatives and go on a spontaneous trip to anywhere. We go as wolves to hunt, travel and see where the forest takes us..." foreslog han i en lavmælt hvisken.
Bare tanken om lidt alenetid lød fantastisk. Han kiggede kort hen på deres børn. Det var ikke fordi han ikke elskede at være sammen med dem. For de var hans små prinsesser. Men de fyldte en ret stor del af deres liv nu, næsten så meget at Tatia og Wade ikke havde helt så meget tid sammen som de burde have haft. Han kiggede tilbage på Tatia og strøg hendes kind atter en gang. "Does that sound good to you?" spurgte han stille og lænede sig ned over hende hvor han lod sine læber blidt presse sig mod hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatia

Tatia

Posts : 9
Reputation : 2
Bosted : With The Black Hounds

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Tors sep 13, 2018 10:35 am

Det føltes som en drøm, efter de år med kaos, krig og smerte - var de endelig fri. Hun lyttede til hans forslag, og hendes ansigt kunne ikke holde tilbage hvor meget hun elskede forslaget. At løbe fri bare de to sammen, lød som den perfekte dag. De havde meget om ørerne, to livlige tvillingepiger der ikke just elskede at sidde stille. Sådan havde hun aldrig selv været, så det kom næppe som en overraskelse.
"That sounds.. perfect," smilede hun til ham som han strøg sin hånd henover hans kind. Hvor følte hun sig heldig, at ligge her sammen med ham -den person hun elskede. Den eneste person hun kunne elske. Dog skulle de først få nogle til at passe dem, hvilket ikke var svært. Tatia og Wade var trods alt 'højt' stillede ved flokken, de havde mange venner her. Mon Raksha og Rhaella kunne holde øje med dem, hvis ikke Niylah eller Noa? Måske Odette? Der var ved at være mange muligheder at tage fra.
"Let's ask Raksha," kom det så kort efter. "I'm sure she would love to," tilføjede hun og placerede sine læber imod Wades for endnu engang at nyde øjeblikket. Nyde stilheden før den snart ville blive brudt. Hun sukkede let som hun så op i hans mørke øjne.
"I love you so much," hviskede hun let. Ord hun ikke kunne sige nok, de havde været igennem det meste og han var den som sammen med deres to piger fyldte mest plads i hendes hjerte. Hun ønskede ikke at eksistere i en verden hvor dette ikke var hendes virkelighed.

_______________________

I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Wade

Wade

Posts : 13
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   Man sep 24, 2018 3:59 pm

"Then it's settled. We're going on a little parent-holiday," hviskede han med et stort smil på læberne og lagde sig på siden, dog uden at give slip på Tatia, så han vendte hende mod sig. Han kiggede ind i de blå-grønne øjne på kvinden han elskede så højt og lod en hånd glide ind i hendes hår. "I am looking forward to it.. We'll probably feel young again...." hviskede han med et lille smil på læberne og nussede hendes hovedbund blidt.
"Just like that time when we first met... And later when we truly got to know eachother at the river..." begyndte han med en lavmælt nostalgisk tone. Hvor der dog var sket meget siden da. Han slap hendes hovedbund og kørte sin hånd ud, som var den en kam der kørte ud af hendes hår. "You're just as beautiful as you were then. You must have some sort of eternal beauty inside you. I swear I've never seen you get any older... Only more beautiful than ever," komplimenterede han hende oprigtigt og smilte blidt. Så satte han sig roligt op og strakte sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Just another lovely morning - Wade   

Tilbage til toppen Go down
 
Just another lovely morning - Wade
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Resterende del af Drisdos :: The Neverending Green Forest :: Vest-
Gå til: