Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Yesterday at 9:30 pm by Bartimæus

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The ways of war - Thalia
Man nov 12, 2018 1:26 pm by Yro

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

» The disaster called human interaction
Man okt 29, 2018 3:27 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 3 brugere på systemet nu: 2 tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst :: 1 Bot

Bartimæus, Lavender

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Bartimæus
 
Thalia
 
Claire
 
Yro
 
Lavender
 
Lou
 
Adannya Moon
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 896 indlæg in 150 subjects

Share | 
 

 Regler mht. karakterer og emner.

Go down 
ForfatterBesked
Lavender
Admin
avatar

Posts : 189
Reputation : 0
Age : 21
Bosted : Etermis - I sin egen private bolig.

IndlægEmne: Regler mht. karakterer og emner.   Fre okt 21, 2016 1:28 am

Velkommen til Etermia!

Som alle andre RPG-sider har vi også en bunke regler som står i denne tråd! Det er vigtigt at du som bruger er indforstået med disse regler for at du og andre brugere kan få den bedst mulige oplevelse her på siden.

Sidens Adminstratorer: Thalia & Lavender
NB: Skulle det forekomme at man har spørgsmål der ikke bliver besvaret her, kan man endelig skrive til en admin.

Admin's ord er altid lov. Hvis en admin dog bøjer eller laver om på reglerne er man berettiget til at få en anden til at se på hvad den pågældende admin skulle ordne. Dog betyder det ikke at man har retten til at back-seat-moderate på nogen måde. Og man skal være helt sikker i sin sag hvis man mener at admins ord er helt henne i hegnet.

Generelle regler:
- OOC sprog
Det er vigtigt at man holder en ordentlig tone når man ikke bruger karakteren. Vi er trods alt alle bare mennesker der gerne vil have sjov gennem emner. Hvis man føler sig generet af en person skal man ikke tye til det grimme sprog, men kontakte en admin, vi er her trods alt for at hjælpe.

- Gensidig respekt
Behandl andre som du selv vil behandles er bare en finere måde at sige: Vil du ikke godt lide tage og opføre dig lidt bedre overfor andre. Vi vil selvfølgelig gerne have at alle snakker pænt til hinanden men også at man holder sig fra at være aggressiv af nogen som helst art. Hvis i har problemer med en bruger eller har en i ikke bryder jer om kan i sagtens komme til en Admin om det, så længe i har solide argumenter og beviser på at personen generer jer. Enten vil problemet blive løst eller også må man selv tage ansvaret og holde sig fra den pågældende person.


Regler omkring karakterer:
- Brugernavn.
Vi ser helst at man undgår så vidt som muligt at inddrage tal eller tegn i sit brugernavn. Brugernavnet skal være navnet på ens karakter, enten om det er et kaldenavn eller deres rigtige navn. Forekommer det at man har tal eller tegn vil admins være berettiget til at ændre på det.

-Faceclaim.
Det er vigtigt at man har et faceclaim (Også kaldt FC) til sin karakter. Det er en vigtig del af det at lave en karakter da det blandt andet kan hjælpe med at afspejle ens karakter præcist som man vil have det. Hvis man absolut ikke vil have et Faceclaim er det så vigtigt at man udfylder sektionen Udseende under ens profil for at ens medspillere kan få en idé om hvordan karakteren ser ud. Udseendet for en karakter er mindst lige så vigtigt som personligheden eller historien.
- Vi har en FC liste som bliver nærmere forklaret ved at klikke her. Her vil alle reglerne blive forklaret, blandt andet omkring hvor længe man kan være fraværende, før ens FC bliver slettet fra listen osv.

-Inspiration fra andre karakterer.
Her på siden er vi ikke imod at det forekommer at man kan blive inspireret af en karakter. Vi vil pointere at det er fint at drage inspiration andetsteds fra, så længe man også inddrager sit eget twist i det. Det er vigtigt at udarbejde en karakter som er ens egen, om det så er ens egen version af en anden karakter.

- Antal karakterer.
Vi vil selvfølgelig ikke rende rundt og fortælle jer hvor mange karakterer i må have, men vi ser helst at i først får gang i jeres foregående karakter først. Det vil sige at vi admins har kravet at før man begynder at gå hen og oprette tusinde karakter, lige sørger for at jeres forgående karakter har 20 indlæg.

- Evne(r).
Det er vigtigt at sørge for at dine evne(r) i bund og grund er balancerede. Karakteren skal jo helst ikke gå hen og blive den aller stærkeste. Så sørg for at få beskrevet evnen så forståeligt som muligt, med styrker og svagheder, så bruger og admins kan få et indblik i hvordan evnen fungerer. Admins har retten til at afvise en evne baseret på deres subjektive holdning af evnen. Hvis det er en evne som virker alt for urealistisk, vil man risikere at blive bedt om at finde en anden evne - Eller også må man gå på kompromis med admins'ne.
Fx: Hvis en karakter har evnen til at kontrollere vand, hvor længe kan de det? Hvad koster det dem at kontrollere vandet? Hvilke fordele og ulemper har det? Vil de kunne slå ihjel med det? Kan de selv skabe vandet?
For nærmere info om evner, Klik her

- Profilen
Er du i tvivl om, hvad de forskellige felter i din profil er til, så kan du kigge her. Der er en beskrivende forklaring, om hvad end du skulle være i tvivl om. Er det ikke en god nok forklaring, så kan du altid sende en PM til en admin.

- Godkendelse
Det kræver at du skriver følgende, for at kunne blive godkendt: Personlighed, styrker og svagheder, forklaring af evner og fortid. Er du i tvivl om hvad der helt præcis skal stå ved disse punkter, kan du læse om det her, eller evt. sende en pm til en admin


Regler omkring emner:
- Hvordan man skriver et emne.
Alle emner skal foregå i tredjeperson. Hvor vidt man vil inddrage tanker og følelser er op til en selv. Men for ens emnepartners skyld bør man sørge for at beskrive de vigtige ting mest muligt. Der er intet krav til hvor meget man skriver, men hav i tankerne at en anden skal sidde og udarbejde et svar. Giv dem noget kød som man siger.

-Sprog
Vi ser gerne at man kan blande forskellige sprog ind i sit spil, da andre sprog har det med at skabe en bedre dynamik i emner. Hvis man skal skrive på andre sprog end dansk eller engelsk, er det bedst at skrive oversættelsen i parenteser så jeres emnepartnere ikke skal ind og lede efter hvilket sprog der er skrevet.

Emner må også gerne foregå på engelsk, men kun under enighed fra begge parter.

- Vær realistisk.
Ville det virke realistisk hvis min karakter gjorde det her? er et spørgsmål man altid bør stille sig selv når man skriver emner. For at skabe det bedst mulige samspil mellem din karakter og andres er det vigtigt at du stiller realistiske krav til din karakter. Hvordan ville han/hun håndtere et tab? Hvordan ville hans/hendes væremåde være efter det? Hvordan ville hun arbejde sig igennem det? Det bedst mulige spil kan forekomme hvis din karakter ikke bare er en overstærk superhelt der aldrig kunne finde på at fælde en tåre.

- Ingen GODMODE.
Hvis din karakter deltager i en slåskamp eller bliver angrebet, er det vigtigt at det ikke bare ender med at din karakter endnu engang er dagens helt i skysovs. Medmindre din karakter har meget erfaring indenfor kampe eller har vænnet sig til smerte, så husk at ikke alle kampe er dømt til at ende som en sejr. Vær realistisk omkring de kampe der nu kunne forekomme dine karakterer.

- Ingen POWERPLAY.
Sådan set at man ikke har lov til at tage kontrollen over andres karakterer. Du skal give muligheden for din emnepartner til enten at lade det ske eller en mulighed for at undgå at det sker. Hvis det hænder at der sker noget specielt i emnet hvor det kræver at man tager kontrollen er det vigtigt at emneparteren har givet et klart JA.

- Sørg for at give bolden videre til din emnepartner.
Dette er ikke en ligefrem en regel, men mere en reminder om at du som emnepartner skal give din medspiller noget at spille på. Ingen gider at sidde og skulle opremse handlingen selv. Det er selvfølgelig okay at miste kreativiteten, men så er det vigtigt at informere emnepartneren så de ikke sidder og giver 100% for et emne der alligevel går dødt efter et par indlæg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
 
Regler mht. karakterer og emner.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» ny vampyr søger emner
» Emner! xD
» Regler om varulve er utydelige
» Dusørjæger

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Regler og Diverse Guides-
Gå til: