Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 Racelederne

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: Racelederne   Søn aug 27, 2017 11:36 pm

Race-ledere:

Alle racer har brug for en leder som kan lede dem. En person der kan lede vejen og fremme deres races indflydelse i verdenen. Disse leder har interessen i at sørge for at deres race har de bedste vilkår og trives omkring de andre racer. Dette foregår gennem alliancer dannet med andre race-ledere. En raceleder kan danne alliancer eller fjendskab med andre racer, alt efter hvordan denne leder har det med pågældne racer. I racer hvor lederen er baseret på et råd, ville det gennemgå en demokratisk afstemning hvor flertallet ville vinde.


1. Engle:
As the peaceful creatures we are, we keep our ranks within the will of the god's. If we are strong, it is because our god wanted us to. Are we not? Then we will keep our faith and prove our worth to our god if we have to.

Englenes hierarki er opdelt efter deres titler. Ærkeengler er de øverste mens higherangels ligger i anden række. Det betyder at disse to former for engle typisk er dem der bestemmer over de andre engle, men disse engle er også typisk mest troende og tilbundet deres gud. Da engle typisk er rare væsener, kan faldne engle ikke være med. De er typisk udstødte og forhadt af alle de andre engle da de er onde og ikke følger guds ord.


2. Dæmonerne:
Much like vampires, we enjoy the perks of a council. But only one can be the strongest, the one that leads us towards the better. We enjoy the comforts of community and we will gladly discuss matters in an audience of the strongest demons.  

Dæmonerne har også deres eget råd af dæmoner. Disse rådsmedlemmer er ikke nødvendigvis de ældste, men de er meget stærke. Der er en leder af rådet som er den stærkeste dæmon og den person som har det meste at sige i alle beslutninger. Dog for at undgå at der opstår konflikter, lytter lederen typisk til sine rådsmedlemmer og går på kompromisser. Dette holder rådet sammen og fredet.


3. Vampyrene:
We are not savages. We will not determine strength through the aspects of physical strength. The real strength lies in wisdom, the ability to communicate, and teach the ways of our people. The Vampire Counsel, we call us.  

Vampyrerne har i lang tid holdt sig i skjulet. I hvert fald de vampyrer som har deres races velbefindelse i deres interesse. Et råd blev dannet af de ældste og mest magtfulde vampyrer. 7 medlemmer blev udpeget, 7 fordi der skulle være nok og for at undgå at deres afstemninger ville ende i ligevægt af stemmer.
I forhold til varulvene gik vampyrer ikke meget op i slåskampe og effekten af fysisk styrke. Vampyrerne så sig mere som et civiliseret folk som ville udnytte evnen til at kommunikere og debatere. Så for at undgå stridigheder fastslog de at de ældste og rigeste måtte være de viseste. Dog er det gennem tiden blevet en anelse løst. Det er ikke længere kun de ældeste og rigeste som er i rådet.
Der er mange af de gamle medlemmer, som går meget op i at man skal være af rent blod, for at kunne anses som "en rigtig vampyr". Det er yderst sjældent at finde et rådsmedlem, som kunne være en skabt vampyr. Hændelser har der dog været hvor en skabt vampyr har været en del af rådet.


4. Mennesker:
The only way to determine our leaders is by the royal blood. The way of the monarchy and their everlasting branch of kings and queens. No one else should determine the fate of our people. Long live the kingdom!  

Lige siden menneskers begyndelse har der altid været brug for en til at lede. I løbet af menneskets udvikling, fandt de frem til at vælge en blodslægt som skulle lede racen til det bedre. Det royale blod flyder i ledernes årer, men med slægt kommer der også bastards. Disse bastarder har en ret til kronen, hvilket vil sige at de er jagtet. Nogle ved ikke engang at de er bastarder. Kongekronen kan også overtages gennem en krig. Bekriger man kongehuset og vinder, bliver ens egen blodslægt anset som den nye ledende slægt.


7. Shapeshifters:
We have a council for each leading animal of this race. We do not associate ourselves with the kind that shifts into other humans. We are one with nature and we would like to keep it so. We only come in peace to keep our woods free from harm and destruction.  

Shapeshifternes råd er blot et råd hvor en enkelt leder indenfor en speciel dyreform deltager og diskutere skovens sikkerheder. De er ikke interesserede i krige og holder sig derfor kun til at beskytte andre hvis de er nød til det. De interessere sig også kun for at holde deres skove redelige og beskyttet mod verdens harme. Generelt er de meget passivt indstillet og skal de hjælpe nogen udefra, kræver det at man kan overbevise alle medlemmer, for hvis en er uenig, får man intet hjælp fra dem.


8. Sea Creatures:
kommer


9. The Infected:
kommer


10. Varulvene:
kommer  

For varulve har det altid været styrke. Den stærkeste varulv kan have lov til at kalde sig alphaen. Det var dengang varulve blot var i en del af verdenen. Nu hvor den har spredt sig over hele verdenen er der forskellige packs og i disse packs er der den stærkeste som så er alphaen af packen. Sker det at to packs kommer op og toppes, er det den stærkeste alpha der står tilbage og overtager hele packen. Der er også nogle packs som har en alliance med hinanden, men for det meste er det hver pack for sig selv. Om der så er en alpha der vil være den stærkeste af alle, ved man ikke.

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
Racelederne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Regler og Diverse Guides-
Gå til: