Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 10. Varulv

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: 10. Varulv   Man jan 02, 2017 6:16 pm

Varulve

[wair-woo lf] - (in folklore and superstition) a human being who has changed into a wolf, or is capable of assuming the form of a wolf, while retaining human intelligence.

Beskrivelse Varulve er væsner, som kan forvandle sig til ulve og modsat hvad mange andre myter beskriver, kan disse varulve forvandle sig, når de skulle have lyst til det. De forvandler sig dog mod deres vilje, når først fuldmånen er oppe. De ligner mere ulve, end hvad man myter siger. Selvom varulvene er anset for et mørkt og farligt væsen, var de ikke skabt med dette formål, men mere med formålet for Ulmar, at lave et væsen i sit eget billede. Modsat mange racer, er varulve en af de få, hvor i racen selv skabte nye underracer (Rogue og Skabt varulv).

Skabelse Kommer

Udseende På trods af Varulve generelt ligner mennesker, så er der enkelte træk som får, dem til at træde ud blandt den menneskelige befolkning.
Skift fra menneske til ulv Transformationen fra menneske til ulv, er ikke den værste. Det er dog slemt ved fuldmånen, da hele ens krop arbejder imod en. Dog ved en anden normal dag, er det relativt smertefrit. Oftest vil deres øjne skifte farve når de vil skifte form, og hele deres krop ryster. Man vil miste sit tøj, når man skifter form til ulv, hvilket ofte er derfor mange varulve, vælger at tage deres tøj af, før de rent faktisk skifter form. Forvandlingen kan tage alt mellem tre sekunder til et minut.
Øjne En varulv kan skifte øjenfarve, når deres mere dyriske side træder frem. Normale varulve og skabte varulves øjne er ofte gyldne, hvor en alfa bær farven af en rød tone. En beta har blå øjne og en rogue har ofte helt sorte øjne.
Menneskelige form En varulvs menneskelige form, ligner Elohims skabninger på en prik, med undtagelse af deres størrelse igen varries ud efter deres rang. En alfa er som regel gerne stor og muskuløs i sin menneskeform, en beta er meget lig alfaen. En normal varulv og skabt varulv er slank og har muskler, dog er de ikke nær så muskuløse som alfaen og betaen. En omega er gerne lille og slank. Med en rogue afhænger det af, hvilken rang de havde førhen, så de kan være muskuløse eller små og svage.
Ulveform & størrelse En varulvs anden form, ligner en helt normal ulv, med den undtagsle af at størrelsen er markant anderledes. Alfaen er den største som findes, og en alfa er ofte omkring de 1,50 meter høj, og er kendetegnet for at være ekstremt muskuløse. En beta er meget lig en alfa, dog en smule mindre da de er 1,40. En normal varulv og skabt varulv er omkring de 1,30 meter høj. En omega er ekstrem lille og kan oftest findes, nede i størrelsen af under 1 meter i højden. En rogues størrelse afhænger meget af hvilken form for ulv, de var før de blev rogues. De kan derfor være alt mellem 1 meter høj til 1,50 meter høj. De er dog nemme at genkende, da de ofte er ret tynde og bær et ofte sindssygt blik i sine øjne.

Pack Varulve er nød til at leve i flokke, eller packs som det rent faktisk hedder. Hvis de bliver smidt ud af en pack, vil de blive en Lone Wolf. En flok er styret af en Alfa og Alfaens mage, som hedder en Luna, disse to styrre flokken, og det er ofte deres afkom som bliver den næste leder. Den næste i rangen er en beta, som fungere som en højre hånd, de kan tage over hvis alfaen ikke kan lede flokken. Dertil er der de normale ulve, som fungere som krigere, læger eller hvad end der er brug for. Til sidst er der omegaerne, som er de svageste i flokken og varierende udfra flokken, kan de blive mobbet.

Mage En mage er en anden halvdel, og det fungere meget som kærlighed ved første blik. En varulv ved ikke hvem deres mage er, før de kommer i alderen af 19. Herfra kan det tage alt mellem uger til år, før man rent faktisk møder sin anden halvdel. En varulvs mage kan være alle former for racer (med undtagelse af infected), der har været tilfælde hvor en varulvs mage var en vampyr. En varulv har brug for deres mage, og de er faktisk deres eneste grund til at leve, hvis ens mage skulle afvise en, vil man enten dø en smertefuld død eller blive sindssyg. Man kan genkende sin mage ved følelsen, som dukker op når de rør hinanden (føles som elektrisitet), en ubeskrivelig lyst til hele tiden at beskytte vedkommende, og en lyst til at være tæt på personen. Man behøver ikke nødvendigvis at elske sin mage, men man vil oftest lyste efter eller begærer vedkommende. En Alfa skal have en mage, for at fungere ordentlig. En varulv kan sagtens have en mage, som er det samme køn, som vedkommende selv.

Alfa


Små facts Alfaer var faktisk ikke de første, som blev skabt, de var derimod skabt efter at den første normale varulv, blev til en rogue. De blev skabt, som en måde hvorpå Ulmar kunne holde styr på sine skabninger, en måde hvorpå der kunne komme orden mellem de enkelte varulve. Han skabte alfaerne, med det formål at holde styr på en mænde varulve, der her ville blive hans pack. En alfa er den stærkeste af varulvene, de er skabt med det formål, at beskytte deres pack/flok og producerer afkom. En alfa er foruden sin fysiske styrke og store størrelse, også i stand til at få enhver fra deres flok, til at vise underdannighed, hvis dette skulle være nødvendigt. Dette er kaldet Alpha Voice, her vil deres øjne ligne det i deres ulveform, og deres stemme vil være dyb. Enhver fra deres flok, som høre denne stemme, vil straks vise deres hals og deres øjne vil skifte farve. På grund af denne magt, er det ekstremt vigtigt at de har en mage/Luna, en som kan holde dem tilbage, fra at blive alt for magtliderlig eller for den sags skyld modbydelig. Det er genetisk hvem der er alfa, så man kan ikke blot blive det, man er derimod født til at være det. Oftest kræver det af ens far er en alfa, for at man selv kan blive en. (Det kræver en ansøgning, for at blive en alfa. Man kan ikke være en kvindelig alfa)

Luna En Luna er en kvindelig varulv, før de bliver en Luna kan de være alle former for varulve. En Luna er meget vigtig for en Alfa, da de holder deres mager nede, og sørger for de ikke bliver magtliderlige eller sadistiske. En Luna har ingen specielle styrker, og er egentlig oftest en helt normal varulv.

Styrker
- De er de stærkeste varulve, bær en styrke der mindre end en dæmon
- De har fantastiske sanser.
- De har et naturligt beskytter gen imod deres pack.
- De har et stærkt instinkt, for at skulle formere sig.
- De er ret dyriske, og kan derfor være farlige imod alle, som ikke er i deres flok.
- Deres bid er dødeligt for vampyrer (Se vampyr og svagheder, for at finde ud af effekten)
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- De kan skabe underdannighed i alle, som tilhører deres flok. Dette er kaldt Alpha voice.
- De har et stort beskytter gen imod deres mage, og vil stort set gøre alt for dem.

Svagheder
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- De er ret så aggressive.
- Når deres vrede kommer frem, kan de have svært ved at kontrollere sig, og kan derfor forvandle sig ufriviligt.
- På trods af deres styrke, kan de dø på samme måder som mennesker
- De forvandles ufriviligt ved hver fuldmåne.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- De har brug for en mage, til at kunne kontrollere sig, uden en kan de blive magtsyge og onde.
- De kan lave skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De har selvkontrol under en fuldmåne.
- De er meget dyriske, og kan derfor mangle kontrol.
- Deres største svaghed er deres mage, uden ham/hende, vil han miste al form for kontrol og blive rogue.

Beta


Små facts Betaer var skabt kort efter Alfaerne, som en måde at fordelle magten. Så selvom alfaen er den øverst kommanderende, så er Betaen nummer to. Ligesom med rolen som Alfa, er man født som en Beta og kan derfor ikke blive givet stillingen. Det er derfor et arveligt gen, som rammer det første fødte barn (oftest dreng) af en Beta. Ulmar skabte dem, med det foremål at være en hjælp for Alfaen, så hvis de nu skulle begynde at blive magtliderlig, kunne Betaen hjælpe og i sjældne tilfælde tage over. Man skal derfor anse dem for, at være en højre hånd for en Alfa og derfor deres mest betroet ven. Der skal derfor være tillid mellem Alfaen og Betaen, og i nogle tilfælde er de endda vokset op sammen. (Det kræver en ansøgning, for at blive en alfa. Man kan godt have en kvindelig Beta, det er dog sjældent)

Styrker
- De besidder mere ofte mere selvkontrol, end en alfa gør.
- De besidder en stor styrke (dog ikke nær så høj, som en alfa).
- De har fantastiske sanser.
- Deres bid er dødeligt for vampyrer (Se vampyr og svagheder, for at finde ud af effekten)
- De kan lave skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De har selvkontrol under en fuldmåne.
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- De har et stort beskytter gen imod deres mage, og vil stort set gøre alt for dem.

Svagheder
- De er modtagelig overfor Alpha Voice, men kan dog kæmpe mere imod det, end andre varulve.
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- Når deres vrede kommer frem, kan de have svært ved at kontrollere sig, og kan derfor forvandle sig ufriviligt.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- På trods af deres styrke, kan de dø på samme måder som mennesker
- De forvandles ufriviligt ved hver fuldmåne.
- Deres største svaghed er deres mage, uden ham/hende, vil han/hun miste al form for kontrol og blive rogue.

Normal ulv


Små facts Den normale varulv, var den første som blev skabt. De blev skabt som et forsøg, på at blande menneske og ulv sammen. Han havde ikke det store tanker med racen, end at udfolde sig og ligesom alle andre guder, skabe noget af sit eget. Det tog omkring 10 år, før han gav varulvene en mage, som fungerede meget lig deres anden halvdel. Han gjorde dette, fordi han kunne se mange varulve var ensomme, og for at give dem noget, formede han en mage til dem. Efter han skabte Alfaen og Betaen, fungerede normale varulve, meget lig det af pack medlemmer. De havde ingen direkte stor opgave, men er dog samtidig en styrke til flokken. Med skabelsen af Alfaen og Betaen, blev betegnelsen Normal varulv brugt, til alle de varulve, som er med en i flok. Der er dog set enkelte tilfælde, af en normal varulv, der lever alene (dette er kaldt for en Lone Wolf).

Styrker
- De er langt stærkere end mennesker, men svagere end en Beta
- De besidder mere ofte mere selvkontrol, end en alfa gør.
- De har fantastiske sanser.
- De vil helst gerne være en del af en flok, og hvis de ikke er, bliver de ensomme og i værste tilfælde depressiv.
- Deres bid er dødeligt for vampyrer (Se vampyr og svagheder, for at finde ud af effekten)
- De kan lave skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De har selvkontrol under en fuldmåne.
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- De har et stort beskytter gen imod deres mage, og vil stort set gøre alt for dem.

Svagheder
- De er modtagelig overfor Alpha Voice, medmindre de er en Lone Wolf
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- Når deres vrede kommer frem, kan de have svært ved at kontrollere sig, og kan derfor forvandle sig ufriviligt.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- På trods af deres styrke, kan de dø på samme måder som mennesker
- De forvandles ufriviligt ved hver fuldmåne.
- Deres største svaghed er deres mage, uden ham/hende, vil han/hun miste al form for kontrol og blive rogue.

Omega


Små facts En Omega blev skabt efter Betaen, hvorfor Ulmar skabte dem, vidste han i første omgang ikke. De første Omegaer som han skabte, blev til udskudet i flokken, dem som alle så ned på og ofte mobbede. På grund af dette, gjorde Ulmar den ting få guder gjorde, han lavede en ændring. Han gav varulvene lysten, til at beskytte disse små væsner. På trods af dette, er de dog stadigvæk under de normale varulve, når man snakke om rang. I mere primitive flokke, kan de derfor risikere også, at være den sidste om at få mad, medmindre de har en mage, som vil give mad til dem. Man kan ikke være en Omega, uden at man er en del af en flok.

Styrker
- De er anset for den perfekte mage (Lydige, submissive og kærlige).
- De er meget kærlige af natur.
- De kan skabe en beskytter lyst i andre varulve (uagtet rang)
- De er stærkere end mennesker, men svagere end en normal varulv.
- De har fantastiske sanser.
- De har selvkontrol under en fuldmåne.
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- De besidder langt mere selvkontrol end andre varulve.

Svagheder
- De er meget fysisk svage.
- De er ofte meget små/tynde af størrelse, dette gælder også deres ulveform.
- De fleste lider af SAD (Social Anxiety Disorder).
- De har ofte en dominerende mage.
- De er meget modtagelig overfor Alpha Voice.
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- De kan ikke lave skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De forvandles ufriviligt ved fuldmånen.
- De kan de dø på samme måder som mennesker.
- Deres største svaghed er deres mage, uden ham/hende, vil han/hun blive og dø.

Rogue


Små facts En Rogue er den første varulv, som ikke blev skabt af Ulmar, og det var resultatet af, at en varulv mistede sin mage og denne vej igennem blev sindssyg. På grund af dette, blev de halvt om halvt forbandet, med en sadistisk personlighed og generelt ukontrolleret væremåde. Rogues startede derfor ud med, at være ulve som på en eller anden måde, har mistet deres mage og ikke længere er en del af en pack. Det er dog sket, at varulve er født ind i dette liv, hvis nu f. eks en af deres forældre, er en Rogue selv. På grund af denne evolution, blev det derfor muligt at blive en rogue, hvis man f. eks blev smidt ud af sin flok eller var barnet af en. Dette er en undergren af Rogues, kaldtet for en Lone Wolf. Mange Rogues er beskrevet, som værende langt mere dyriske en andre varulve, og reagere mere efter deres instinker, end så mange andre. Man ser derfor sjældent en rogue, som er rolig, det kan selvfølgelig være muligt. Alle (Med undtagelse af en Omega) kan blive en rogue, man skal blot enten miste sin mage, blive kastet ud af sin flok (Lone Wolf) eller være barnet af en Rogue. At være en varulv, som har mistet sin mage, er noget alle varulve frygter. (Man skal specificere hvilken en af de tre man er: Mistet mage, Lone Wolf eller barn af Rogue).

Styrker
- Deres styrke variere, udfra hvad de var førhen. Så hvis en alfa bliver en Rogue, besidder han endnu sammme styrke.
- Hvorvidt de besidder selvkontrol, variere udfra hvordan de blev en rogue. En der har mistet sin mage, vil have mindre end en som er barnet af en Rogue.
- Deres bid er dødeligt for vampyrer (Se vampyr og svagheder, for at finde ud af effekten)
- De har fantastiske sanser.
- De besidder den modsatte lyst, af en normal ulv og vil faktisk helst ikke være i en flok. En Lone Wolf eller et barn af en Rogue, kan føle sig fanget, hvis de er en del af en flok.
- De kan lave skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- Hvis man er et barn af en Rogue eller en Lone wolf, besidder man endnu det stærke beskytter gen imod deres mage, og vil stort set gøre alt for dem.
- De er ikke modtagelig overfor Alpha Voice

Svagheder
- En Rogue som har mistet sin mage, har meget svært ved kontrol og kan forvandles ofte imod sin egen vilje.
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- Når deres vrede kommer frem, kan de have svært ved at kontrollere sig, og kan derfor forvandle sig ufriviligt.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- På trods af deres styrke, kan de dø på samme måder som mennesker
- De forvandles ufriviligt ved hver fuldmåne.
- Deres største svaghed er deres mage, uden ham/hende, vil han/hun miste al form for kontrol og blive som de Rogues, der har mistet deres mager.

Skabte varulve


Små facts Dette er den anden varulve art, som Ulmar ikke skabte. Den første skabte varulv, blev bidt af en rogue (En der mistede sit barn). Modsat Rogues dog, blev de faktisk ikke opdaget af Ulmar og forblev uset i mange år. For at blive til en skabt varulv, skal man bides under en fuldmåne. Derefter oplever vedkommende en mindre periode, hvor de er syge. Dette skyldes deres krop, skal vænne sig til at blive en varulv. Man kan ikke blive en varulv, hvis man er er Infected eller vampyr, dette skyldes de i teorien er døde. Alt efter hvad man er af væsen førhen, vil smerten for denne periode af sygdom varierer. Det er nemmest for mennesker, og langt sværerer for Sea Creatures, da de har haler osv. Da stort set alle kan blive en skabt varulv, vil deres fysiske udseende, være afhængig af dette. En Skabt varulv kan derfor fysisk, se større ud end en Alfa eller være mindre end en Omega. En skabt varulv, har også en mage, det har dog ikke nær så store effekter på dem, hvis vedkommende dør. De vil derfor ikke blive sindssyge, men opleve samme sorg som et menneske, der har mistet deres kæreste. Dette gør dem også specielle, da de ikke mister forstanden. De kan samtidig kureres, ved at slå den varulv ihjel, som skabte dem.

Styrker
- De er stærkere end mennesker, men svagere end en Beta
- De er langt stærkere end mennesker, men svagere end en Beta
- De besidder mere ofte mere selvkontrol, end en alfa gør, dog ikke under en fuldmåne.
- De har fantastiske sanser.
- De har selv valget, om de vil være en del af en fuldmåne.
- De kan kureres, hvis de slår den varulv ihjel, som skabte dem.
- De kan forvandles af egen vilje (undtagen under en fuldmåne).
- De har et stort beskytter gen imod deres mage, og vil stort set gøre alt for dem.
- En skabt varulv, kan sagtens lave andre skabte varulve, dog kun under en fuldmåne.
- De kan klarer at miste deres mage, uden at de bliver en Rogue.

Svagheder
- De er modtagelig overfor Alpha Voice, men kun hvis de er en del af en pack.
- De kan ikke tåle sølv og wolfsbane.
- De er ikke uddødelige.
- Når deres vrede kommer frem, kan de have svært ved at kontrollere sig, og kan derfor forvandle sig ufriviligt.
- Et bid fra en vampyr, er dødeligt for en varulv. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- På trods af deres styrke, kan de dø på samme måder som mennesker
- De forvandles ufriviligt ved hver fuldmåne, og fordi de er skabte, mister de fuldkommen kontrollen og forvandlingen er smertefuld.
- Deres største svaghed er deres mage, dog i den forstand at, de gerne vil gøre dem glade.

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
10. Varulv
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: