Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 Mentalitet (Tid, tøjstil og modernitet) og problemstillinger.

Go down 
ForfatterBesked
Lavender
Admin
avatar

Posts : 197
Reputation : 0
Age : 21
Bosted : Etermis - I sin egen private bolig.

IndlægEmne: Mentalitet (Tid, tøjstil og modernitet) og problemstillinger.   Tors dec 01, 2016 12:06 am

I Etermia er verdenen delt op efter forskellige tider.

Tiden vi er i lige nu: 1053 år efter portalens åbning.

Mentalitet:
Man skal forestille sig at havde dette været virkeligheden, havde vi været omkring middelalderen / præ-renæssancen. Kvinder her er dog ikke undertrykkede på grund af racerne og deres funktioner. Kvinder og mænd er ligestillet over det hele (Med undtagelse af byer der dyrker fortiden (Mht Tauren før The Infected's indtrængen) og småbyer rundt omkring i verdenen. Man er moden når man når pubertets alderen (Varierer fra race til race, men man skal forestille sig at dengang var man voksen i en alder af 13).

I stærkt religiøse områder, så som småbyerne er det højst sandsynligt at man skal være påpasselig med hvad de anser som urent og ugudeligt, ting som åben seksualitet eller alt som ikke er straight, kan udløse en heksejagt. Den eneste storby med accept overfor homoseksualitet er Etermia, men selv der, kan man godt komme i problemer hvis man udviser det offentligt. Dog bliver man ikke straffet for det som man ville i andre byer hvor det er stærkt ulovligt.

- Uddannelse:
Uddannelse er kun for de rige og velhavende. Typisk foregår alt som en "praktik" altså man bliver lærling for en læge, smedje eller andet, der er ikke noget med skoler eller steder hvor man læser sig frem til en profession. Alt er gammel og folk bliver hurtigt placeret i kasser alt efter hvor de kommer fra. Bøger er sjældne og kun for de rige. Læsning og skrivning er kun for dem der har pengene til at betale for en lærer. Lærere er sjældne og dyre.

- Social arv:
Man bliver født ind i familier og lige som i gamle dage - Hvis ens far var en bager, skulle man også være bager. Der er få mønsterbrydere som kan blive lærlinge hos andre hvis de ikke vil være det deres forældre var. Er man født ind i en fattig familie vil man typisk forblive fattig medmindre man gifter sig med en rig - Hvilket er noget eventyr-noget der typisk ikke ville ske. Dog kan det lade sig gøre. Vice versa, er man født ind i en rig familie vil man typisk også være rig.

Modernitet:
- Tøjstile:

Dette er et mere bredt og løst område. I de kendte storbyer vil man kunne gå i moderne tøj som skjorter og "slidte jeans" (som i at de faktisk er slidte), da denne slags tøj kom med væsenerne der kom ud af portalerne. Dog betyder det at hvis man render rundt i denne moderne påklædning i mindre byer vil man blive set stærkt ned på. Lige så vel som "gammeldags"-påklædning ville blive set ned på i storbyer, men være normen i småbyerne. Det er vigtigt at holde styr på hvor man er og hvilken tøjstil der er pågældende i området. Smykker er også en norm i storbyer - I småbyer anses det som værende snobbet.

- Våben og teknologi:
De typiske våben man kan finde i denne verden ville være simple våben som sværd, bue, pile, spyd og så videre. Alt der er lavet af træ er gældende i denne verden. Noget man ikke kan finde er avanceret teknologi som er strømbaseret. Der findes lygtepæle, men for at bevare lyset er der blevet brugt magiske sten der altid vil lyse. Alt der kunne være strøm-relateret kan blive afløst af magi. Skydevåben som pistoler er en sjældenhed og kun noget for velhavende indbyggere.

Problemstillinger:
- Mennesket:
Mennesket var engang en stor og mægtig race, den dominerende race i verdenen. Efter portalerne er menneskets indflydelse formindsket og menneskers værdi i verdenen er faldet drastisk med årene. At Elohim forlod sit mesterværk har kun gjort mennesker til byttedyr for stærkere racer, da der ikke længere er en gud til at beskytte dem.
Menneskerne kan tit blive gjort til slaver eller myrdet, blot for morskabens skyld. De fleste mennesker føler at mennesket burde træde mere frem og atter engang blive den dominerende race. Om der bliver lavet grupper til dette er op til verdens spillere (Jer). Lige nu hersker mennesket over Etermia men det kan hurtigt ændre sig. Etermia er en menneskeby, så andre racer skal være varsomme med at skille sig ud her.

- Resten af racerne:
De racer der er kommet til verdenen har ikke nogle gældende problemer. Nogle racer har indvaderet byer og gjort dem til sine egne - Andre har tilpasset sig samfundet og lever i harmoni med alle. Nogle er afskum og har bredt sig til slum og afkroge. Det er op til en selv hvor man ligger i det her og de problemer der kan opstå er helt op til en selv.

Dog er det tydeligt for de fleste at mennesket atter engang prøver at presse sig op af hierarkiet. Hvordan man reagerer på dette er op til en selv. Dog vil der holder til i de byer hvor menneskerne dominerer mærke hvordan de lige så stille bliver presset af race-forskellene. De bliver måske gjort til udskud i samfundet eller jaget ud af byen.

Alle racer vil dog gerne rejse sig fra støvet og blive den ledende race. Om end det er minoriteter eller de største.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Mentalitet (Tid, tøjstil og modernitet) og problemstillinger.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Information om verdenen-
Gå til: