Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 Profil-guide - Selve profilen

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: Profil-guide - Selve profilen   Man nov 07, 2016 9:04 pm

Hvad du skal skrive på din profil

Har du problemer? Ved du ikke hvad de enkelte felter, i din profil er for nogle? Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad du skal skrive i de enkelte profil felter? Så er dette stedet!Hvis intet af det jeg har skrevet, giver mening for dig, så skriv evt. en pm til mig eller Lavender, også giver vi en langt mere beskrivende beskrivelse.
Du kan læse herunder, hvad de enkelte felter er for, samt hvad du skal skrive i dem:

Titel En titel er givet af en admin, dette kan f. eks være en af de første ti, som her hentyder til at man er en af de første ti, til at havde oprettet sig. Det kan også være andre ting, som f. eks den første skabte dæmon osv. Skulle du ønske dig en titel, så skriv til en admin, om hvad denne titel er og hvorfor.

Fulde navn Din karakters fulde navn. Dit fulde navn må ikke indeholde tal, og andre tegn end bogstaver.

Race Hvilken race er din karakter.

Kropsalder Din karakters kropsalder, husk at være realistisk i forhold til dit faeclaim. Dette betyder du nok ikke skal vælge en som Anthony Hopkins også skrive han er 15-20 år gammel, medmindre du selvfølgelig bruger unge billeder. Det er ikke en regel, men forsøg at være så realistisk som mulig. Hvis en admin mener, at din kropsalder ikke passer godt nok med dit faceclaim, vil vedkommende tage fat i dig (ex. Du bruger Anthony og skriver han er 15, når skuespilleren er i slutningen af 70'erne).

Eksistens Din karakters sande alder. Medmindre din karakter er fra en anden verden, og kom igennem portalen i år nul, kan din karakter ikke være ældre end 1632 år gammel. Her skal der gerne være en beskrivelse af hvor vedkommende er fra, her evt. i ens baggrundshistorie.

Gender Din karakters køn. Hvis din karakter er intet kønnet, så skriv det evt. under andet.

Navn på evne(r) Her skriver du navnet på din evne. De første to er givet gratis, hvor man skal arbejde sig op til den tredje. Dette kan være i form af nok indlæg (500), eller hvis man får en titel.

Humør Her skriver folk ofte et quotes/citat, men du kan også skrve hvordan din karakter har det i øjeblikket. Er hun/han sur, trist eller noget helt tredje.

Posts Dette viser hvor mange post du har lavet, et godt tip hvis man ligesom mig selv, har en stor kreativitet, så skriv mindst 20 indlæg, før du laver en ny karakter. Dette viser du kan holde gang i dem.

Birthday Hvornår har du fødselsdag, hvis du ikke ønsker at lade dette være synligt, så behøver du ikke.

Join date Den dato du oprettede din karakter.

Bosted Det sted din karakter bor, hvis din karakter evt. er en nomade, kan du skrive dette ind.

Job/hobbies Hvilke jobs har din karakter, hvilke hobbier har din karakter. Et job er det du bliver betalt for, mens en hobby er noget du holder af at lave. F. eks kan din karakter være betjent som job, men som sin hobby samle på lyserøde ponies.

Partner Har din karakter en partner. Det er lidt ligesom det punkt på Facebook, der viser ens forhold. Så du kan skrive alt fra single, til optaget, til det er kompliceret.

Seksualitet Hvilken seksualitet har din karakter, er din karakter homseksuel, biseksuel, heteroseksuel eller noget andet mere kompliceret. Har din karakter en høj sexlyst (nymfoman) eller en nedsat sexlyst (aseksuel).

Andet Her kan du skrive mere om din karakter, hvad er han/huns navn, hvad betyder deres navn osv. Her er der langt flere frie tøjler.

Personlighed Hvordan er din karakter, er han/hun sindssyg, "normal" eller noget helt tredje. Desto flere informationer, desto mere får læseren et indtryk af hvordan din karakter er. Tænk på din karakter som en varer, og det du skriver er salgs talen, så hvordan vil du sælge din karakter for andre?

Udseende Hvordan ser din karakter ud, har han/hun et specielt modermærke, nogle ar eller tatoveringer. Igen desto flere detaljer, desto bedre får læseren et indtryk af hvordan du mener din karakter ser ud, dette fjerne misforståelser. Som skrevet før, så forestil dig din karakter som en varer, og din skrift som en salgs tale, hvordan vil du sælge din karakter. Husk ingen er perfekte, og alle har fejl. Hvis din karakters udseende er "perfekt", så lig fejl andre steder, herunder personlighed.

Styrker & Svagheder Hvilke styrke og svagheder har din karakter? Hvor er han/hun stærkest og hvor er de svagest? Er din karakter fysisk stærk, men inderst inde bange for øjne? Igen husk ingen er perfekte, så opvej styrker med svagheder. Du er jo ikke selv perfekt i styrke, hvor du ingen svagheder besidder. Derudover svagheder giver uskyld, det viser selv den stærkeste har sine tilbagetræk. Med de andre, så husk du skal sælge din karakter, hvordan vil du have folk skal se ham/hende? Skal de se en flad karakter uden nogen kant, eller en interessant karakter, spækket med styrker og svagheder. Det kræver at du skriver din karakters styrker og svagheder, for at du kan få farve.

Relationer Har din karakter nogle relationer? Dette kan være NPC (Non-Player-Character) eller nogen på siden. Her kan du skrive om din karakters relation til den enkelte bruger, f. eks en person din karakter hader eller en person din karakter holder af. Jeg ved fra egen erfaring, jeg elsker at læse hvad folk har skrevet, omkring min karakter, samt hvad deres karakters holdninger er til min karakter.

Forklaring af evner Her forklarer du din karakters evner. Husk du først får to evner, og derpå skal skrive dig op til den sidste. Husk desto flere detaljer desto bedre. En anden ting, opvej din karakters evner med både svagheder og styrker, samt en god beskrivelse. Dette sørge for din karakter, blandt andet ikke bliver for stærk, men det giver også læseren et godt indtryk, af hvad din karakter kan gøre, og derpå er der ingen misforståelser! Er du stadigvæk i tvivl om hvad du skal skrive, kan du læse her omkring det. Det kræver man skriver dette punkt, før man kan få farve.

Fortid Dette er for din karakters fortid, hvad er der sket i vedkommendes liv, hvad har gjort din karakter er som han/hun er. Desto flere detaljer desto bedre. Husk du skal sælge din karakter til læseren, give læseren et godt udtryk af hvad din karakter har været i gennem. Det behøver ikke være en stor helvedes fortælling, det kan også være en simpel fortælling om en pige/dreng der voksede op med sin familie. Husk desto flere detaljer, desto bedre. Man skal skrive dette punkt, før man kan få farve.

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
Profil-guide - Selve profilen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Regler og Diverse Guides-
Gå til: