Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 Enki, guden af elementer.

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
avatar

Posts : 184
Reputation : 2

IndlægEmne: Enki, guden af elementer.   Søn nov 06, 2016 11:49 pm

ENKI, THE GOD OF ELEMENTS


Man er ikke helt sikker på hvem Enki er. Men der er et rygte om at Enki hverken er kvinde eller mand. Enkis køn kan rette sig efter hvem Enki gerne vil være. Vi tager udgangspunkt i at Enki er en mand, da det var hans første krop. Enki var skabt i en anden verden. Hans skaber havde blandet de 4 vigtigste elementer sammen med en stærk magi ind i en sjæl han havde anskaffet. Hans visioner var helt store, han ville skabe den perfekte skabning som skulle mestre de 4 elementer. En kvinde i landsbyen havde en dødfødt, en dreng. Da de ville begrave barnet, snuppede han det. Han ville ikke lade noget som helst stå i vejen for hans videnskab. Han bragte barnet tilbage med nekromanti, noget man så meget ned på i hans tid. Dog havde han lavet en ændring, inden han ville genoplive barnet, havde han lagt den magisk manipulerede sjæl ind ind i hendes hjerte, inden han havde lappet hende sammen igen. Hun kom til live igen, et lille barn med underlige deforme farver. Hans arme og ben var farvet i forskellige farver, dog kun indenfor farverne rød, grøn, brun og blå. Det blev fundet ud af og folk gjorde sig klar på en "heksejagt" så at sige. panisk over ikke at kunne færdiggøre sit arbejde, overlod han den lille dreng til en betroet kompagnon som skulle tage sig af ham. Han kaldte ham Enki.

Hans vogter, en simpel mand valgte at han skulle opfostre ham. Men allerede som han voksede op, viste det sig at Enki ikke bare var en simpel dreng. Allerede fordi hans udseende adskilte sig fra andres, med de forskellige farver på arme og ben, men også at hans øjne aldrig rigtig kunne beslutte sig mellem de fire farver. Det viste sig også at han besad en stor viden. Sjælen havde givet hende intelligens der ikke kunne måle sig med andres. Han voksede også hurtigere end andre. Han var på alle måder umenneskelig. Og vogteren indså hurtigt at han skulle holdes væk fra omverdenen. De ville bare myrde ham for at være anderledes.
Så da det vidnes at en mystisk portal var begyndt at åbne sig, tog vogteren chancen og sneg hende derover. Hvad han ikke vidste var at så snart han kom nær portalen, begyndte hans menneskelige krop at visne. Den blev til aske og blæste væk. Hvad der var tilbage var en flyvende sjæl der skiftede mellem de 4 farver indenfor elementerne som Enki besad. Sjælen virkede levende og svævede rundt. Vogteren var helt målløs. Efter en kort afsked, bestående af et blik, forsvandt sjælen ind gennem portalen for aldrig at blive set igen.
AZURA, THE ICE DRAGONAzura er den eneste form af Enki som man har set i Etermia. Da Enki kom ud gennem portalen påtog han sig formen af en kæmpe drage, lavet af is. Denne drage bliver senere kendt som Azura, gudinden af is. Hun fløj over Shandor-kontinentet, men så snart hun ramte Drisdos-kontinentet, lod hun sin store is-ånde falde over den nordlige del. Hele norden på Dridos, blev lagt i en evig istid og har siden da ikke været det samme. Som nævnt er Azura den eneste kendte form af Enki, så man er ikke sikker på at der findes en element-gud endnu.Azura


Gudinden af Is

Oprindelse: Otherworld
Skaber: Hun er en anden form af Enki.
Eksistens: Ukendt
Form(e): Drage, humanoid

Kræfter/Magier:
- Is-manipulation
Azura kan manipulere med is, om end det skal være is-bolde, is-stråler eller andet våben lavet af is. Hun kan også skabe store mængder af at is i visse områder. Er der vand, kan hun fryse det til is.
- Skift mellem synlighed og usynlighed
Som de fleste guder kan Azura udvælge hvilke væsener der kan se hende og hvilke der ikke kan. Hun kan gøre sig synlig for sine troende, mens hun kun kan kontakte ikke-troende gennem syner og drømme.  
- Formskifte
Azura har både sin menneskeform og sin drageform. Man ser hende mest i sin menneskelige skikkelse, da hendes drageskikkelse ikke kan skjule sig fra omverdenen og væseners åsyn. Er hun i sin drageform er hun også sårbar.


MAREEN, THE GODDESS OF WATERkommerMareen


Gudinden af Vand

Oprindelse: Otherworld
Skaber: Hun er en tredje form af Enki.
Eksistens: Ukendt
Form(e): Humanoid, vand-skikkelse

Kræfter/Magier:
- Vand manipulation
tekst
- Skift mellem synlighed og usynlighed
Som de fleste guder kan Mareen udvælge hvilke væsener der kan se hende og hvilke der ikke kan. Hun kan gøre sig synlig for sine troende, mens hun kun kan kontakte ikke-troende gennem syner og drømme.  
- Formskifte
-


_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
Enki, guden af elementer.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Guderne og Gudinerne :: Mere information om guderne-
Gå til: