Etermia


 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Navigation
Latest topics
» AD: The World of Gambion Awaits!
Guderne og Gudinderne Empty-11Sat Nov 09, 2019 12:54 am by Jocelyne

» I miss her too - Nicholas
Guderne og Gudinderne Empty-11Mon Aug 26, 2019 12:08 am by Moon

» Promises - Lou
Guderne og Gudinderne Empty-11Wed Jun 12, 2019 3:42 pm by Nicholas

» We can't continue like this - Lucile
Guderne og Gudinderne Empty-11Wed Jun 12, 2019 3:09 pm by Nicholas

» Fælles interesse
Guderne og Gudinderne Empty-11Sun Jun 09, 2019 6:53 pm by Lou

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Guderne og Gudinderne Empty-11Tue Jun 04, 2019 6:09 pm by Alexander

» Hello stranger.
Guderne og Gudinderne Empty-11Thu Apr 18, 2019 11:00 pm by Bartimæus

» You. It's you - Bartimæus
Guderne og Gudinderne Empty-11Tue Apr 16, 2019 5:07 pm by Claire

» Hvordan kan vi nå længere ud: Et rollespilsprojekt
Guderne og Gudinderne Empty-11Sat Apr 13, 2019 6:56 pm by Beedle

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 13 on Mon Sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Statistics
We have 82 registered users
The newest registered user is Shaquish

Our users have posted a total of 1000 messages in 162 subjects

Share
 

 Guderne og Gudinderne

Go down 
AuthorMessage
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

Guderne og Gudinderne Empty
PostSubject: Guderne og Gudinderne   Guderne og Gudinderne Empty-11Sun Nov 06, 2016 11:46 pm

Guderne

Detter er en liste over de guder, som er på denne side. Her kan man se hvem der skabte hvem, samt hvem der tilbeder hvem

Elohim - I tidernes morgen, skabter hun verden. Senere hen skabte hun mennesket, som det perfekte væsen. Dog da portalen blev åbnet, betragtede hun med foragt hvordan de andre guder indtog hendes verden. I mishag over dette, vendte hun sin verden ryggen og ingen har nogensinde set eller hørt fra hende igen
Link til mere information

Enki - Dette er elementguden som forvandlede sig til en kæmpe isdrage og spredte sin forfrysende ånde henover den nordlige del af Drisdos-kontinentet for at skabe en evig vinter. Is-dragen bliver kaldt Azura og er tilbedt i størstedelen af Avathar-området. Enki har dog flere former, dog er Azura den eneste kendte form. Man ved ikke hvordan guden rigtigt ser ud. Azura er dog en smuk blåhudet kvinde med langt blåt hår.
Link til mere information

Ruthor - Han var den første til at komme igennem protalen. Han var en tidligere elsker af Elohim, og havde ønsket at blive genforenet med hende. Han skabte englene for at give mennesket en beskytter. Da hun forsvandt, blev han knust og ingen har set ham siden. Englene tilbeder ham som deres fader, deres gud og skaber.
Link til mere information

Lucifer - Da portalen åbnede, kom Lucifer ind. Igennem mange år, havde han en krig med Ruthor. Deres had for hinanden startede på det grundlag, at Lucifer selv var forelsket i Elohim, og hadet Ruthor for at havde "fået" hende. Han skabte derpå både dæmonerne som et modstykke til englene, men også for at være en torn i siden på Ruthor. Da Elohim til sidst forsvandt, beskyldte Lucifer ligeså meget Ruthor, som han beskyldte Lucifer. Den første dæmon var skabt fra et menneske, hvor han enten torturerede eller korrumperede hende. Dette variere ud fra hvilken myte man læser. Dæmonerne tilbeder Lucifer som deres store fader, skaber og gud.

Ukendt kvinde Den første skabte dæmon, hvis navn aldrig er blevet afsløret, er ligeså meget tilbedt som Lucifer. De kalder hende The mother of demons, destroyer of men og killer of children. På trods af ingen kender identiteten på denne kvinde, er hun tilbedt specielt blandt de kvindelige dæmoner. Hun er et tegn på kvindelig styrke.

Lamia - Som den næste til at komme igennem portalen, var Lamia ikke just en man lagde sig ud med. Alt ved hende skreg ondskab. Hun skabte vampyrerne, ikke fordi hun havde et formål med dem, andet end selvfølgelig at skabe kaos. Hun ville lave et stærk væsen, som langsomt ville infiltrere Elohim's elskede mennesker, samtidig med at død ville komma sig over byen. Allerede fra da den første vampyr var blevet skabt, havde plagen været begyndt. Nattens væsner som man kaldte dem, forvandlede så mange som de kunne. Død, ødelæggelse og kaos blev derfor hurtigt hverdag for Elohim's skabninger. Hun er elskerinden af Thanas

Waneta Som Waneta kom til Etermia, ønskede hun at skabe kaos. Hun havde ingen grund til dette, andet end et ønske om at se kaos fylde landet. Hun slog sig sammen med Lamia og Thanas, og de tre blev her farlige sammen. Dog da forbandelsen kom over hendes skabelse, fandt de to andre kvinder hende kedelige og de efterlod hende her alene. Hun skabte dog en mulighed, for alle shapeshifters til at blive, som de oprindeligt skulle havde været. Det blev dog ikke nemt for dem, da hun generelt fik et had for disse falske shapeshifters.

Thanas Thanas er dødsgudinden, hun skabte The infected, som her var en kannibalistisk form af Elohims højt elskede mennesker. Ligesom sin elskerinde Lamia, ønskede hun at skabe kaos i denne verden. Deres ønske om at skabe kaos, kom af et had for Elohim. De hadet hende, fordi hun havde skabt hvad man kunne kalde den perfekte skabning, og derpå fandt de hende generelt irriterende.

Ulmar - Han skabte varulvene (Mere info kommer)

_______________________
Guderne og Gudinderne Tumblr_mf7wqybDLN1r00543o6_r1_250Guderne og Gudinderne Tumblr_munprnNW7x1r00543o8_250
Guderne og Gudinderne Tumblr_munprnNW7x1r00543o7_250Guderne og Gudinderne Tumblr_mf7wqybDLN1r00543o2_250
Back to top Go down
http://etermia.danskforum.net
 
Guderne og Gudinderne
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Etermia :: Grundlæggende :: Guderne og Gudinerne-
Jump to: