Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 Guderne og Gudinderne

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: Guderne og Gudinderne   Søn nov 06, 2016 11:46 pm

Guderne

Detter er en liste over de guder, som er på denne side. Her kan man se hvem der skabte hvem, samt hvem der tilbeder hvem

Elohim - I tidernes morgen, skabter hun verden. Senere hen skabte hun mennesket, som det perfekte væsen. Dog da portalen blev åbnet, betragtede hun med foragt hvordan de andre guder indtog hendes verden. I mishag over dette, vendte hun sin verden ryggen og ingen har nogensinde set eller hørt fra hende igen
Link til mere information

Enki - Dette er elementguden som forvandlede sig til en kæmpe isdrage og spredte sin forfrysende ånde henover den nordlige del af Drisdos-kontinentet for at skabe en evig vinter. Is-dragen bliver kaldt Azura og er tilbedt i størstedelen af Avathar-området. Enki har dog flere former, dog er Azura den eneste kendte form. Man ved ikke hvordan guden rigtigt ser ud. Azura er dog en smuk blåhudet kvinde med langt blåt hår.
Link til mere information

Ruthor - Han var den første til at komme igennem protalen. Han var en tidligere elsker af Elohim, og havde ønsket at blive genforenet med hende. Han skabte englene for at give mennesket en beskytter. Da hun forsvandt, blev han knust og ingen har set ham siden. Englene tilbeder ham som deres fader, deres gud og skaber.
Link til mere information

Lucifer - Da portalen åbnede, kom Lucifer ind. Igennem mange år, havde han en krig med Ruthor. Deres had for hinanden startede på det grundlag, at Lucifer selv var forelsket i Elohim, og hadet Ruthor for at havde "fået" hende. Han skabte derpå både dæmonerne som et modstykke til englene, men også for at være en torn i siden på Ruthor. Da Elohim til sidst forsvandt, beskyldte Lucifer ligeså meget Ruthor, som han beskyldte Lucifer. Den første dæmon var skabt fra et menneske, hvor han enten torturerede eller korrumperede hende. Dette variere ud fra hvilken myte man læser. Dæmonerne tilbeder Lucifer som deres store fader, skaber og gud.

Ukendt kvinde Den første skabte dæmon, hvis navn aldrig er blevet afsløret, er ligeså meget tilbedt som Lucifer. De kalder hende The mother of demons, destroyer of men og killer of children. På trods af ingen kender identiteten på denne kvinde, er hun tilbedt specielt blandt de kvindelige dæmoner. Hun er et tegn på kvindelig styrke.

Lamia - Som den næste til at komme igennem portalen, var Lamia ikke just en man lagde sig ud med. Alt ved hende skreg ondskab. Hun skabte vampyrerne, ikke fordi hun havde et formål med dem, andet end selvfølgelig at skabe kaos. Hun ville lave et stærk væsen, som langsomt ville infiltrere Elohim's elskede mennesker, samtidig med at død ville komma sig over byen. Allerede fra da den første vampyr var blevet skabt, havde plagen været begyndt. Nattens væsner som man kaldte dem, forvandlede så mange som de kunne. Død, ødelæggelse og kaos blev derfor hurtigt hverdag for Elohim's skabninger. Hun er elskerinden af Thanas

Waneta Som Waneta kom til Etermia, ønskede hun at skabe kaos. Hun havde ingen grund til dette, andet end et ønske om at se kaos fylde landet. Hun slog sig sammen med Lamia og Thanas, og de tre blev her farlige sammen. Dog da forbandelsen kom over hendes skabelse, fandt de to andre kvinder hende kedelige og de efterlod hende her alene. Hun skabte dog en mulighed, for alle shapeshifters til at blive, som de oprindeligt skulle havde været. Det blev dog ikke nemt for dem, da hun generelt fik et had for disse falske shapeshifters.

Thanas Thanas er dødsgudinden, hun skabte The infected, som her var en kannibalistisk form af Elohims højt elskede mennesker. Ligesom sin elskerinde Lamia, ønskede hun at skabe kaos i denne verden. Deres ønske om at skabe kaos, kom af et had for Elohim. De hadet hende, fordi hun havde skabt hvad man kunne kalde den perfekte skabning, og derpå fandt de hende generelt irriterende.

Ulmar - Han skabte varulvene (Mere info kommer)

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
Guderne og Gudinderne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Guderne og Gudinerne-
Gå til: