Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 9. Fordømte

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
avatar

Posts : 184
Reputation : 2

IndlægEmne: 9. Fordømte   Tors okt 27, 2016 4:21 pm

Fordømte

[in-fekt] - to affect or contaminate (a person, organ, wound, etc.) with disease-producing germs.

Beskrivelse En infected er en person, som er ramt af en speciel sygdom, der er givet videre via et bid. For at blive en infected, skal man blive bidt af enten en zombe eller en infected i 3. stadie. Racen var skabt for at skabe død, meget lig det af Lamia's ønske med hendes vampyrer. Gudinden Thanas var faktisk inspireret af Lamia, og hun skabte her sine døde væsner som en plage for mennesket. The Infected er en relativ hadet race, specielt af mennesker, hvilket skyldes der kannibalistiske natur. Specielt i byen Etermia, er de nærmest forfulgt.

Skabelse Da Thanas kom gennem Portalen, blev hun mødt af sin long time elskerinde Lamia. Lamia havde allerede skabt sine monstre, og hun opmuntrede sin elskede dødsgudinde at skabe sine egne monstre. De to bar et had imod Elohim, som aldrig havde en direkte grund. Så da muligheden kom, skabte Thanas plagen. Plagen var set i form af en sygdom. De første infected kom til via sygdommen, en sygdom der fungerede lig de 3 stadier. De som ikke spiste menneskekød/dyrekød i en god mængde endte alle ud som zombier og herpå blev virussen før videre. Hun skabte dem samtidig med en personlighed, da dette ville kunne vende dem imod de andre mennesker. Da de jo spiser menneskekød, er de en farer imod menneskeligheden og derfor også en jaget race.

Udseende The infected's udseende ændre sig udfra hvilke stadier de er i, samt hvis de spiser menneskerkød eller ej.
Øjne I det 1. stadie har de normale øjne, som de kommer ind i det 2. stadie vokser der en hinde hen over deres øjne. Dette kan dog fjernes via øjn dråber. Det samme gælder 3. stadie. Som en zombie kan det ikke fjernes. Selve ens øjenfarve forblver den samme. Dog i 3. stadie, hvis man er vred, vil hele ens øje bliver helt sort.
Hud Huden bliver langsomt blegere og blegere, samtidig med sorte åre (udspiller sig fra bidet). Dette vil ske hen imod 2. stadie og i 3. stadie kan man fjerne de sorte åre, ved at spise menneskekød. Som zombie har man en blanding af sorte åre og ligbleg hud. I 3. stadie, hvis man bliver vred, vil årerne være meget tydelige, specielt omkring ansigtet.
Hår Man kan vedligeholde sit normale hår, hvis man indtager menneskekød, dog hvis man ikke gør det, vil man både miste kontrol, men ens hår vil også minde mere og mere, om det set hos et lig.
Krop Hvis man vedligeholder sin kost, kan man også beholde kroppen fra sit menneskeliv. Dog det sekund man skipper måltider, vil man begynde at blive tynder og tynder. Man kan endda blive så tynd, man kun kan se knogler. I dette tilfælde er man dog blevet en zombie.
1. stadie


Små facts Dette stadie starter, det sekund man bliver bidt af en anden infected. Hvis man er heldig at slippe levende fra det, og ikke blive spist levende, vil man når sit første stadie, i sin forvandling. Det første stadie har ingen synderlig effekt på en, da forvandlingen stadigvæk kun er i sit tidligste. I dette stadie er der få træk fra ens infektion. Det eneste trækSåret (bidet) vil stadigvæk være ømt, og det vil ikke heale op. Blødningen vil ofte stoppe efter omkring et par timer, dog vil det forblive ømt. Længden af dette stadie kan variere mellem et par dage, til en uge.

Styrke
- I dette stadie kan man kureres.
- Hvis man kureres, kan man leve samme længde som en hver anden person. De kan her gennemsnitsligt leve et liv på 300 år mens der har været få som har levet længere.
- De er fikse væsener som har deres styrker gennem arbejde. De er ekstremt gode til det tekniske som at kreere våben eller lignende.
- Gennem træning kan de blive gode krigere, med et våben kan de næsten være lige så stærk som en normal dæmon.
- - De kan mærke nydelse, samt berøringer af andre. De kan derfor godt have sex, og samtidig nyde det.

Svaghed
- De kan dø af deres skader.
- Hvis bidet er sat på et farligt sted, kan de dø.
- Hvis såret (bidet) ikke er behandlet, kan de dø af forgiftning.
- De er svagelige, styrke og fart er intet i forhold til væsener som vampyr eller vareulv.
- Deres liv varer ikke evigt, på et tidspunkt ville de kunne dø. (Medmindre de har en evne der forhindrer dette)
- Mennesker har det med at blive præget af andres følelser. Det hænder at nogle er født uden evnen til at føle empati men for de fleste mennesker kan det være et problem.
- Man kan ikke give virussen videre.
- De kan dø som mennesker
2. stadie


Små facts Det sekund man træder ind i det 2. Stadie, vil der begynde at ske en del forandringer. Man vil opleve ens hud begynder, at blive sort. Dette vil udspringer direkte fra ens bid. Disse sorte åre, som det også kan være, vil udfolde sig over ens krop. Samtidig vil der også vokse en hinde ud over ens øje. Dette kan dog fjernes ved daglig brug, af øjn dråber. Da infektionen i bund og grund, gør en til en infected har det selvfølgelig også en effekt på ens krop. Man kan opleve ens vejrtrækninger. Man vil samtidig opleve, at ens krop ikke længere kan føle så meget smerte. Hvis man bryder huden, vil der komme en sort masse ud, i stedet for blod. Ens appetit vil også forsvinde fuldkommen. Længden af dette stadie kan variere mellem et par dage, til en uge.

Styrke
- Man kan ikke føle smerte.
- Man har stadigvæk sin person tilbage.
- Ligesom mennesker, er de fikse væsener som har deres styrker gennem arbejde. De er ekstremt gode til det tekniske som at kreere våben eller lignende.
- Gennem træning kan de blive gode krigere, med et våben kan de næsten være lige så stærk som en normal dæmon.
- De kan mærke nydelse, samt berøringer af andre. De kan derfor godt have sex, og samtidig nyde det.

Svaghed
- Man kan ikke længere kureres.
- Man har ingen appetit.
- En krop kan ikke længere heale skader, og hvis man kommer til skade, vil ens krop hele tiden have disse skader.
- Sygdom er nem af få her, så som astma eller andet lignende dette.
- Man kan ikke give virussen videre.
- De kan dø som mennesker
3. stadie


Små facts Dette stadie er det sidste. Her dukker sulten op, mere specifikt sulten for menneskekød. Indtagelsen af menneskekød, sålvel som hjernen kan sørge for, at man konstant kan beholde sin personlighed. Dog hvis de indtager hjernen, så vil de modtage vise træk fra personen, samt minder. De er også langt mere aggressive her, da sult og mangel på kontrol, kan ændre alt. Hvis ens sult er for høj, har man ingen kontrol og fortsætter man sådan, vil man ende ud som en hjernedød zombie. Styrken dukker også op, da en infected i dette stadie, er nået sit slutpunkt. Vreden dukker samtidig også op, samt en utrolig ustabilitet. Sulten er en stor faktorer for dette. Når først man når dette stadie, er man nået det sidste og derpå er man den udødelige infected.

Styrke
- Ens sanser bliver meget bedre, mere specifikt ens lugte- og høresans.
- Hvis man spiser råt kød, kan man vedligeholde sin kontrol. Man kan spise alt ligefra dyr til mennesker, ved mennesker har man mest kontrol.
- Ens styrke er større, den er lig det af en pureblood engel.
- Man har stadigvæk meget af sin personlighed tilbage, medmindre man ikke spiser råt kød, så vil man hurtigt blive en hjernedød zombie.
- Under et vredeudbrud, er deres styrke lig det af en dæmon.
- Hvis de vedligeholde en kost på råt kød, kan de heale deres sår, brækede knogler.
- Deres levealder bliver forlænget, dette kræver dog man hele tiden spiser menneskekød.
- For at fjerne de mørke åre der formes, skal man igen vedligeholde en kost af menneskekød. Dyrekød vedligeholder styrke, hvor menneskekød fjerner åre og forlænger livet.
- Man kan give virussen videre.
- De kan mærke nydelse, samt berøringer af andre. Det er bedst efter de har indtaget menneskekød. De kan derfor godt have sex, og samtidig nyde det.

Svaghed
- Ens appetit kommer tilbage, dog imod mennesker.
- Ens appetit er utrolig høj, til tider kan man ikke styre den
- Man kan opleve episoder af vrede, hvor man ikke kan styre sig selv. Her vil ens øjne blive helt sorte.
- Hvis ikke man vedligeholder sin kost af råt kød (dyr eller menneske), vil miste sin forstand og her blive meget lig det, af en hjernedød zombie.
- De kan dø via et headshot, blive brændt og at miste hovedet
- De har svære ved at føle smerte.
The zombie


Små facts The Zombies er hvad der sker, hvis en infected ikke vedligeholder en kost på menneskekød/dyrekød. De er hjernedøde, og er konstant styret af sulten efter mere menneskekød. Når først man når hertil, er der ingen vej tilbage. Alle minder om ens tidligere liv, samt ens personlighed er forsvundet, og man derpå hvad man kan betegne som værende død. Ens krop er konstant i gang med at nedbryde, så ens udødelighed forsvinder. Man dør det sekund ens krop rådner væk. De fleste Zombies hænger samme i flokke, og dette er en styrke. De er derfor stærkest i et støre nummer. Man kan ikke spille dette som en karakter.

Styrke
- Man er ikke styret af følelser, minder eller forhold til andre, da ens person forsvinder fuldkommen.
- Man er stærk.
- Ens sanser er stærke.
- Man kan ikke føle smerte.
- Man kan give virussen videre.

Svaghed
- Man er styret af ens sult.
- Man har ingen personlighed, man er derfor død.
- Ens krop rådner væk.
- Man har ingen forstand, man er hjernedød.
- De kan intet mærke
- De kan dø via et headshot, blive brændt og at miste hovedet

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
9. Fordømte
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: