Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 7. Shapeshifters

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
Thalia

Posts : 184
Reputation : 3

IndlægEmne: 7. Shapeshifters   Fre okt 21, 2016 4:37 pm

Shapeshifters

[shif-ter] - a person or thing that shifts.

Beskrivelse En shapeshifter, er et væsen som kan skifte form. Der findes to typer shapeshifters, de som skifter mellem forskellige mennesker og de som skifter til et enkelt dyr og tilbage. Den første af disse to som var skabt, var de som skifter mellem mennesker, dog blev der sat en forbandelse over dem, således deres afkom udelukkende kun ville kunne forvandle sig til ét dyr. Ved forvandlingen til menneske, kan de skifte DNA, udseende, stemme og tøj til at matche, hvor ved forvandlingen til dyr, er det et dyr de er tætte med. Afhængig af størrelse, kan tøjet til tider går i stykker.

Skabelse Da gudinden Waneta kom til Etermia, skabte hun shapeshifters, med det formål at skabe kaos. Hun var en gudinde, som nød essensen i kaos, dog modsat så mange andre guder/gudinder, var hendes ide om kaos, at fjerne kontrollen fra andre. Så derfor kunne hendes skabninger, skifte form mellem mennesker, de ville derfor kunne infiltrere alt og alle. Dog ved synet af kaoset de skabte, satte Ruthor en forbandelse over dem, således deres afkom udelukkende vil ende ud som shapeshifters, der forvandler sig til ét dyr. Dog sker det engang imellem at en shapeshifter, som kan skifte form mellem mennesker dukker op.

Ritual Grundet forbandelsen, blev det nærmest umuligt, at få shapeshifters, som kunne forvandle sig til andre mennesker, at blive født. Dog gennem et ritual kunne det være muligt. Rituallet skal foregå under en fuldmåne, sidst på sommeren. Man skal lave en speciel eliksir, som består af:
- Håret fra en sort enhjørning
Savlet fra en alfa (varulv), dette skal være mens han er i sin ulveform
- Et blad (fra en sjælden plante ved navn Lamus, har et hjerte som mønster) bestrålet af en nymåne (er fundet på en bakke ved en sø)
- Tårer fra en Naiad, blandet med tårer fra en Sirene
Derudover skal man dræbe et dyr, som ligner ens indre dyr (f. eks en kat) og efter at havde drukket væsken, skal man smører blodet ud over sig lig dette. Alt i mens man smøre blodet ud over sig, skal man bede til Waneta, bede for hendes kærlighed og tilladelsen til at blive den slags shapeshifter, hun tilbage i begyndelsen skabte. Bønnen er varierende ud fra person til person, det er med andre ord op til personen.

Udseende På trods af Shapeshifters generelt ligner mennesker, så er der enkelte træk som får, dem til at træde ud blandt den menneskelige befolkning.
Skift til menneske Før forbandelsen blev skabt, lignede de helt normale mennesker. Deres oprindelige form lignede et helt normalt menneske. Dog efter forbandelsen, blev alle disse shapeshifters født med en mere unik form. Deres oprindelige form var med skæl i stedet for hud, de lignede mere en kamæleon i huden, end et menneske. Deres øjne optrådte med en mere unik farve, f. eks elektrisk tyrkis, gyldne eller noget helt tredje.
Skift til dyr Efter forbandelsen kom, og disse blev de mere normale shapeshifters, blev børnene født med evnen til at forvandle sig til ét dyr. De blev født  hvor de lignede en normalt menneske, med den undtagelse af deres øjne var unikke.  De lignede øjnene fra det dyr de forvandlede sig til, så f. eks hvis en shapeshifter kunne forvandle sig til en kat, ville de have øjnene fra en kat.

Skifte til menneskeSmå facts De er de første som blev skabt. Deres skabelse, var grundet gudinden Waneta ønskede kaos og herpå blev de skabt. De var perfekte til at blande sig ind i befolkningen. Efter forbandelsen, blev det sværere at få denne slags shapeshifters, og i stedet kom de shapeshifters, som skiftede til dyr. Det er dog stadigvæk muligt at blive til denne slags shapeshifter. Dette sker igennem et ritual, hvor man skal drikke en eliksir (Læs mere om rituallet under Ritual). Sker det mens man er gravid, vil barnet blive til denne slags shapeshifter, ellers vil man selv blive til det inde for et par dage. Forvandlingen er dog ikke behagelig, og man vil her miste sin dyreside. Ens oprindelige jeg, vil ende ud anderledes (Man kan til tider ligne Mystique fra X-men). Det kræver en ansøgning, at blive til denne slags shapeshifter. Læs her omkring hvad ansøgningen skal indeholde..

Styrker
- De er ligeså stærke som mennesker.
- De er ligeså hurtige som mennesker.
- De kan ligne enhver person. Dette inkludere følgene: Stemme, DNA, pigmentering i huden og øjnene, ar, hårfarve og hårlængde,h udfarve, højde og alder
- De healer i samme tempo som et menneske.
- De De fleste er fantastiske skuespillere, og lever af at imitere andre.
- De kan leve ligeså længe som et menneske.
- De kan i teorien skabe deres helt eget udseende, ved ganske enkelt at flette forskellige dele sammen (f. eks brune øjne, med gråt hår osv.)

Svagheder
- De kan genkendes på deres øjne, da de til tider vise deres sande natur.
- De kan ikke få folks minder, og må derfor betragte folk i noget tid, for at kunne imitere folk perfekt.
- De kan dø som mennesker kan.
- De healer som normale mennesker.
- De har et immunforsvar lig det af mennesker, så de kan sagtens dø af sygdomme.

Skifte til dyrSmå facts Efter forbandelsen kom, kunne shapeshifters (de som kunne forvandle sig til mennesker) ikke længere give fødsel til denne art, de gav derimod fødsel til en form af shapeshifters, som kunne forvandle sig til. De er født med forbindelsen til ét dyr, hvordan barnet finder ud af dette, er ukendt for alle. Fra alderen af 2 kan de forvandle sig. De er ofte jagtet, specielt i deres dyreform, grundet deres pels er ekstremt dyrebart og perfekt. De er ikke elsket af Waneta, da de ikke er skabt af hende, men derudover effekten af en forbandelse.

Styrker
- De er ligeså stærke som mennesker.
- De er ligeså hurtige som mennesker.
- I deres dyreform, er de ligeså stærke som deres dyr.
- De kan trække vise træk frem i deres menneskelige form, f. eks vinger eller klør.
- De kan ligne deres dyr til perfektion.
- De kan vedligeholde deres kontrol i dyreform.
- De healer i samme tempo som et menneske.
- De kan leve ligeså længe som et menneske.

Svagheder
- De kan kun forvandle sig til ét dyr.
- De lever ligeså længe som et menneske.
- De kan genkendes på deres øjne, da de til tider vise deres sande natur.
- De kan dø som mennesker kan.
- De healer som normale mennesker.
- De har et immunforsvar lig det af mennesker, så de kan sagtens dø af sygdomme.

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
7. Shapeshifters
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: