Etermia


 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Navigation
Latest topics
» AD: The World of Gambion Awaits!
Race: Heks Empty-11Sat Nov 09, 2019 12:54 am by Jocelyne

» I miss her too - Nicholas
Race: Heks Empty-11Mon Aug 26, 2019 12:08 am by Moon

» Promises - Lou
Race: Heks Empty-11Wed Jun 12, 2019 3:42 pm by Nicholas

» We can't continue like this - Lucile
Race: Heks Empty-11Wed Jun 12, 2019 3:09 pm by Nicholas

» Fælles interesse
Race: Heks Empty-11Sun Jun 09, 2019 6:53 pm by Lou

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Race: Heks Empty-11Tue Jun 04, 2019 6:09 pm by Alexander

» Hello stranger.
Race: Heks Empty-11Thu Apr 18, 2019 11:00 pm by Bartimæus

» You. It's you - Bartimæus
Race: Heks Empty-11Tue Apr 16, 2019 5:07 pm by Claire

» Hvordan kan vi nå længere ud: Et rollespilsprojekt
Race: Heks Empty-11Sat Apr 13, 2019 6:56 pm by Beedle

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 13 on Mon Sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Statistics
We have 82 registered users
The newest registered user is Shaquish

Our users have posted a total of 1000 messages in 162 subjects

Share
 

 Race: Heks

Go down 
AuthorMessage
Lavender
Admin
Lavender

Posts : 202
Reputation : 0
Age : 22
Residence : Etermis - I sin egen private bolig.

Race: Heks Empty
PostSubject: Race: Heks   Race: Heks Empty-11Fri Oct 06, 2017 12:17 am

Hekse

Witch [wich], a former human that has now entered the world of magic. Through spells and elixirs, this person is both dangerous and unpredictable. These comes in three variants - The spelluser, the clairvoyant or the master or elixir. These creatures hide among the humanoids, blending in with the humans who are unable to sense their magic.

Race: Heks Maxresdefault

Beskrivelse Disse væsener er afkom af den første heks som var til stede under portalens åbning. Hendes indre magi blev kickstartet af magien fra portalen og derved begyndte hendes liv som en clairvoyant-heks. Da hun var en af de få eneste som nåede væk fra byen i tide til at portalen åbnede sig, har hendes børn arvet hendes hekse-gener. Disse gener er så blevet påvirket af at hekse-børnene har formeret sig med andre magisk-stærke racer.

Skabelse En kvinde i området af portalens nedslag, fik pludselige syner om at hændelsen ville fremkomme. Hun prøvede at fortælle sine naboer og nærmeste, men blev mødt af afslag og onde ord om hendes plads som kvinde. Dog besluttede hun selv at på trods af at de andre ikke troede på hende, ville hun hellere slippe derfra og have sit liv i god behold, end at finde ud af hvor vidt hendes syn var rigtigt. Hun havde en datter som på trods af hvad alle andre sagde, troede på sin mor med oprigtighed. Så sammen stak de af fra området, men de nåede ikke langt nok væk. Portalen slog ned mens de satte deres lejr op, og de blev begge ramt af de lilla'e flammer. Men de døde ikke. Deres hud brændte som var de ramt af helvedesilden og begyndte at skalle af dem som plamager af aske. Under deres menneskelige hud, var der en blegere hud dækket af tattoveringer. Underlige symboler der ikke gav nogen mening. Deres hår og alle antydninger af deres gamle udseende var brændt væk, og erstattet med en uforklarelig skønhed. Deres hår voksede ud i en anden farve end det var og de var officielt hvad man kunne kalde hekse.

Tattoveringer:
 

Hvordan en heks bliver skabt Hekse kan ikke formere sig med andre hekse, da mængden af magi ville ødelægge et barn. Så istedet har hekse valgt at finde sig partnere som er mennesker, da deres mangel på magi perfekt harmonerer med en heks' mængde af energi. Så alle hekse har en forældre som er heks og den anden værende menneske. Hvis hekse formerer sig med andre væsener, kan magien ikke binde sig til barnet og chancen for at barnet bliver heks er minimal til næsten umuligt.

Udseende Dagens hekse i dag, ligner slet ikke hvad de plejede. Deres unaturlige smukhed er kogt ned til et menneskes skønhed, samt at istedet for en krop dækket i tattoveringer, har de en enkelt eller to i form af symboler op af en kropsdel, typisk værende rygsøjlen, armen eller benet. De kan både være mænd og kvinder, men er alle kaldt hekse.

Clairvoyanten Den første kendte type af heks. Disse hekse får visioner om fremtiden. Hvordan disse visioner fungerer, er individuelt, og det er sjældent at hekse oplever deres visioner på samme måde. Nogle hekse får visioner om personer de kender, andre kan få visioner om fortiden ved at røre genstande.
Som sagt er det individuelt. Deres visioner er blot guidelines hvis de omhandler fremtiden, og kan altid ændres. Visioner om fortiden kan ikke ændres. Deres tattoveringer er typiske symboler indenfor øjne, nogle har et tredje øje i form af tattovering på deres krop.

Besværgelses-væbneren Denne heks kan bruge sin indre magi til at lære besværgelser, og nogle kan endda lære at fremmane levende elementer.
Typisk har denne heks en bog over alle sine besværgelser. Men når en heks laver en heksebog, bliver lidt af deres magi overført til bogen hver gang de skriver ind besværgelse ind. Derfor vil en heks af denne art typisk have en bog fra en tidligere heks, for at bevare sin energi, og have gamle besværgelser de ikke kunne have kendt uden hjælp.

Elixir-mesteren Denne heks kan bruge urter og genstande til at skabe forskellige elixirer. De er mestre af urter og har deres leksikon med alle urternes brugbarheder og informationer. Samt har de en anden bog over hvilke urte-kombinationer der har hvilken effekt. Disse hekse kan lave eliksirer fordi deres magi kombineret med de forskellige urter, skaber en eller anden magisk effekt.
En typisk eliksir kunne være forrøgede sanser, eller gå på vandet. Men disse eliksirer har også en varighed, alt efter kvaliteten af urter og mængden af magi.
En dygtig heks ville kunne skabe langvarige eliksirer.

Styrker:
- De har en indre magi som gør dem stærkere end menneske-racen
- For besværgelse- og eliksir-heksene er deres våben mens clairvoyanterne kan have deres syn som en forsvarsmekanisme
- Hvis de får infektioner eller sygdomme kan en eliksir-heks lave eliksirer som kan kurrere den pågældende infektion/sygdom.
- De forskellige hekse har hver deres styrke
- Hekse er draget af alt som er magisk, ligefra genstande til væsener. Det fascinerer dem
- Da de ligner mennesker og kun kan kendes på deres indhold af magi, kan de sagtens gemme sig blandt mennesker


Svagheder:
- Men den indre magi gør dem ikke stærkere end andre overnaturlige væsener som vampyrer og dæmoner.
- Væsener med evner der kan dræne magi kan dræbe heksene
- Deres magi er deres livsenergi og ernæring. Uden den ville de bare være normale mennesker.
- De er lige så skrøbelige som mennesker og alvorlige skader kan dræbe dem.
- De kan få infektioner af sår
- Væsener med evner der kan opsnuse energi, vil kunne opdage en heks hurtigt
Back to top Go down
 
Race: Heks
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer :: Blandede Racer-
Jump to: