Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 3. Vampyrerne

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
avatar

Posts : 184
Reputation : 2

IndlægEmne: 3. Vampyrerne   Fre okt 21, 2016 3:17 am

Vampyr

[vam-pahyuh r] - a preternatural being, commonly believed to be a reanimated corpse, that is said to suck the blood of sleeping persons at night.

Beskrivelse Vampyren blev skabt udelukkende for at lave kaos. De var Lamia's perfekte skabninger, smukke, mystiske og dog utrolig dødbringende. Tørsten for blod var deres ven, da den kunne holde dem igang. Racen er halvt om halvt sammenlignet med en pest, da den kan ramme alle (med undtagelse af varulve, da dette kan slå dem ihjel). Med årene er de dog blevet mere uafhængige af denne navn. Hver vampyr har fået deres eget formål. Samtidig med at der er to forskellige arter af vampyrer, den skabte kom først. Grundet de første 100. vampyrer var skabt af Lamia, kunne hver og en af dem få et barn, og derpå blev purebloods skabt.

Skabelse Lamia var den tredje til, at komme igennem portalet. Hun indgød kaos, død og ødelæggelse. Hun skabte sin første vampyr, ud af en ung mand. Han blev skænket noget af hendes blod, som herpå forvandlede ham. Han havde samme færdigheder som en pureblood. Han dræbte, skabte flere vampyrer, voldtog og lavede kaos omkring sig. De som havde sex med ham, enten frivilligt eller ikke frivilligt, endte ud med at blive gravide med hans børn. Hans børn blev de første fødte purebloods. Da Lamia så hvilken kaos han bragte med sig, samt hans børn. Skabte hun flere purebloods. Samtidig med at der kom flere purebloods, blev der også skabt vampyrer. Disse havde dog ikke samme evner som purebloods, da det krævede unikke ringe, før de kunne gå i solen, samtidig kunne de heller ikke få børn. Vampyrracen blev skabt, således de kunne lave kaos og de fungerede i starten lidt som en pest.

Hvordan en vampyr bliver skabt Hvis man ikke er født som en vampyr, kan man blive forvandlet til en. Forvandlingen er forskellige udfra hvilken race det er. Dog forgå forvandlingen på samme måde. Man får sit blod næsten drænet, og derpå skal vampyren give noget af sit blod til vedkommende. De næste tre dage, vil så være længden for forvandlingen.
Mennesker Mennesker er helt klart nemmest at skabe, deres forvandling vil derfor være mindst smertefuld.
Dæmoner Dæmonerne forvandling til vampyren, der udelukkende kun smertefuld, fordi deres dæmonskikkelse forsvinder (Man kan beholde den, hvis det er en evne). Det vil føles som om deres krop bliver spillet i to, og den anden halvdel forsvinder.
Shapeshifters Ligesom med dæmoner, vil shapeshifters føle en smerte, da deres anden halvdel forsvinder. Dette er dog kun for de shapeshifters der forvandler sig til dyr. De som forvandler sig mellem forskellige mennesker, vil forvandlingen være meget lig det af mennesker.
Engle Når engle bliver forvandlet, vil de først falde. De vil føle deres vinger rødne væk (Man kan beholde dem, hvis det er en evne), samtidig med deres indre lys forsvinder.
Sea creatures En naiads forvandling er nemmest, da de ingen hale har. En havfrues og Sirenes er den samme. De vil kunne føle deres hale, gæller og skæl fjernes. Det vil føles som om deres hud bliver revet af. En Selkie er den værste. Mange Selkies som er blevet forvandlet til en vampyr, oplever ofte en identitetskrise, da deres pels (den som de bruger til at blive til en sæl) ikke længere virker.

Udseende En vampyrs vampyriske ansigt variere udfra om der er tale om en pureblood eller en skabt vampyr.
Tænder Dette er varierende ud fra om det er en pureblood eller en skabt vampyr. Derfor skal du se under den enkelte race, for at få denne viden.
Åre Hos en pureblood, vil der dukke åre op omkring deres øjne og hals, årerne vil deres øjne vil bevæge sig. Hos en skabt vil der kun være åre omkring deres øjne. Disse åre er egentligt blot det primitive i dem som vil komme frem.
Hud Alle vampyrer har en ufattelig bleg hud, dog er Purebloods hud en hel del blegere, dette kan dog variere.
Duft Enhver vampyr har en unik duft over sig, denne duft er til for at lokke byttedyr til dem. Når de træder ind i deres "vampyriske mode" vil denne duft blive forstærket og de vil dufte nærmest uimodståeligt.
Øjne Ved purebloods vil deres øjne fremstå med en rød pupil og alt det hvide vil blive sort, men hos skabte vil hele øjet blive sort.

PurebloodSmå faktaer Purebloods er født som vampyrer. De lever en normal barndom, men i alderen af 18-25 vil deres ældning stoppe og de vil forblive i den alder indtil de bliver dræbt. I denne tid vil de dog leve af en diæt på enten meget blodig kød eller blot blod. En kvindelig Pureblood kan blive gravid, samtidig kan en mandelig pureblood gøre kvinder gravide. Hvorvidt det blot er den ene eller dem begge der er pureblood har ingen mening. Dog skal begge forældre være purebloods, ellers vil den anden race tage over eller også kan barnet ende ud som en hybrid, dette er dog sjældent. På trods af de kan tåle sollys, så skal der en sollysring til at sørge for solen ikke har en effekt på dem (Se under svaghed). En purebloods hugtænder er unikke. De har ikke blot de to velkendte hugtænder, men derimod op til flere. Dette kan være fire, eller endda mere (se evt. de tre gif foroven).

Styrker
- De er væsentligt stærkere, hurtigere og har bedre sanser end skabte vampyrer.
- De lever evigt.
- Deres bid, er dødbringende for varulve, et bid fra en vampyr til en varulv, vil have samme effekt, som en varulvs bid imod en vampyr
- Deres blod kan have en effekt, som er meget lig det af stoffer. Hvis en ikke vampyr drikker blod fra en pureblood, vil de opleve hallucinationer, vrangforestillinger og vise goder (styrke, bedre sanser og en støre sexlyst). Blodet er dog vanedannende.
- De kan få børn (En mand kan gøre en kvinde gravid, uagtet race, dog ikke skabte vampyrer. En kvinde kan blive gravid efter sex af alle racer, dog ikke skabte vampyrer). Det er dog rigtig svært for en vampyr kvinde at blive gravid.
- De kan tåle sollys, men helst ikke for meget af det.
- De er de fødte rovdyr og perfekte til at lokke byttedyr til sig.

Svagheder
- De drikker blod, faktisk har de en større hunger for blod end de skabte.
- Et bid fra en varulv, er dødeligt for en vampyr. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- De kan dø på disse måder: Halshuggelse, fratagelse af hjerte og alt deres blod (det sidste gør dog kun de ender i en form for dvale), hvis deres krop eksplodere, deres hjerte bliver spiddet af egetræs spyd. Andet træ gør dem blot svage
- De kan ikke tåle: Hellige genstande, jernurt og hvidløg giver dem hovedpinde.
- For meget sollys giver dem hovedpine, hvis det er ude i for lang tid så vil deres hud begynde at syde og til sidst kan de blive svage.

SkabteSmå faktaer De bliver skabt ved, at enten en pureblood eller en anden skabt vampyr drikker stort set alt deres blod, hvorpå det tabte blod bliver gengivet igennem pågivelsen af vampyrens blod. Når dette er gjort, vil vedkommende allerede føle en hvis form for energi i sig og her skal vampyren knække nakken på vedkommende. De er sterile og kan derfor på ingen måde få børn eller gøre nogen gravide. Dog kan de blive ophidset, de kan derfor godt have sex og have en orgasme. De skal bruge en sollysring for at bevæge sig ud i solen (Skriv til en admin, hvis du ønsker sådan en. Det kræver en beskrivelse af hvordan du fik den). En skabt vampyr har to hugtænder, de kan sidde enten ved hjørnetænderne, eller ved siden af de to midterste.

Styrker
- De er overmenneskelige stærke, hurtige og har fantastiske sanser.
- Deres bid, er dødbringende for varulve, et bid fra en vampyr til en varulv, vil have samme effekt, som en varulvs bid imod en vampyr
- De lever evigt, medmindre de bliver dræbt. Deres udseende vil forblive det samme fra det sekund de bliver skabt og vil aldrig ændre sig.
- De er perfekte rovdyr og perfekte til at lokke byttedyr til sig.

Svagheder
- De er i de første leveår ofte styret af deres sult.
- De kan ikke tåle: Hellige genstande, sollys, jernurt og hvidløg giver dem hovedpinde.
- Et bid fra en varulv, er dødeligt for en vampyr. I starten vil det vise sig som en virus. De første tegn på virussen, er en umenneskelig sult, dernæst sindssyghed og til sidst døden.
- De kan dø på disse måder: Halshuggelse, fratagelse af hjerte og alt deres blod (det sidste gør dog kun de ender i en form for dvale), hvis deres krop eksplodere, deres hjerte bliver spiddet af træ spyd. Andet træ gør dem blot svage.
- De kan ikke komme ind i huse uden at blive inviteret.

Unik vampyrInformation Ønsker du at skabe din helt eget unikke dæmon? Er din karakter en vampyr fra en anden side, som ved portalens åbning kom til denne verden? Det kan du spille på her! Du kan skabe din helt egen vampyr, med egenskaber som er helt unikke. Send en ansøgning til en admin. Ansøgningen skal indholde følgende:

Navn Har din vampyr et navn? (Ex. Nocte creature osv.)
Udseende Hvordan ser din karakters ud? (Fokuser på unikke træk, f. eks hvordan din karakter ser ud, når de vampyriske træk træder frem. Dette kan være hudfarve, blodårer osv.)
Styrker Hvilke styrker har din karakter?
Svagheder Hvilke svagheder har din karakter?
Evner En forklaring af de to evner (Husk styrker og svagheder)
Historie Hvordan kom din vampyr til? blev han/hun født eller skabt?
Forklaring Hvad er dine tanker med denne vampyrrace?

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
3. Vampyrerne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Vampyrerne.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: