Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre jan 18, 2019 5:56 pm by Bartimæus

» Monsters do also have a taste for art - Alexander
Tors jan 17, 2019 8:22 pm by Lavender

» Maskball on the Castle
Tors jan 17, 2019 8:11 pm by Moon

» Sød, sexy og giftemoden(emnesøgning)
Lør jan 12, 2019 10:28 pm by Varian

» Mangler musik!!!
Lør jan 12, 2019 3:14 am by Lavender

» The king of Avathar needs you//Emnesøgning//
Tors jan 10, 2019 7:38 pm by Kaiya

» Forum leg: Pistolen mod hovedet!
Tors jan 03, 2019 5:03 pm by Tyrande

» Foreslagshjørnet
Tirs jan 01, 2019 9:18 pm by Giselle

» Sidste adminopdatering i 2018! Godt nytår!
Man dec 31, 2018 7:50 pm by Lavender

Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Varian
 
Moon
 
Lavender
 
Bartimæus
 
Adannya Moon
 
Kaiya
 
Giselle
 
Tyrande
 
Claire
 
Statistics
Der er i alt 78 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kaiya

Vores brugere har i alt skrevet 950 indlæg in 158 subjects

Share | 
 

 You dont understand and I wont explain - Luke

Go down 
ForfatterBesked
Moon

Moon

Posts : 51
Reputation : 0
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: You dont understand and I wont explain - Luke   Tirs sep 05, 2017 8:30 pm

Sted: Eternos' gyder
Tid: Aften på vej mod nat
Omgivelser: Etermias indbyggere i Eternos - Enten mennesker eller engle
Påklædning: Her!
Emne til: @Luke aka Tiger <3


Hun stod på taget af et hus mens hendes øjne spejdede rundt på de forbigående mennesker i byen. En skeptisk rynke var tydelig i hendes pande og med let sammenklemte øjne ledte hun efter den rigtige person. Hun vidste ikke hvor længe hun havde stået heroppe, det kunne være dage eller uger siden hun rykkede sig fra sit sted. Men hun vidste at han nok skulle komme forbi her. En simpel spion men med meget farlige bånd. Selve hans eksistens i denne by, vakte fare for de få som Moon havde.
Mens hendes tanker driftede mod hendes familie, tog det hende lidt ekstra tid at spotte ham i mængden. Han havde en kvinde under armen og virkede ellers ikke som den store fare for nogen som helst. Men Moon vidste godt hvad der lå bag den facade. Hun hoppede ned af taget og lod sig glide henover et andet tag under sig før der kun var et par få meter til jorden. Hun landede roligt på sine fødder og begyndte at gå afsted i hans retning. Hendes øjne var stift og målrettet placeret på ham og selv hvis der kom folk i vejen, puffede hun dem bare væk med en skulder om nødvendigt.
Hun fulgte ham og hans eskorte så længe det ikke så specielt mistænkeligt ud. Men det ville ikke tage længe for en forbipasserende at lægge mærke til at manden havde en forfølger, ikke sådan som hun puffede folk væk fra sig og fortsatte mod ham. Men hvorfor skulle hun også skjule det for andre end ham? Hun vidste at han var alene i byen, det var derfor han følte sig så sikker.
Ved en gyde drejede de af for at sætte kursen mod Etermias hemmelige undergrund. Moon vidste at det var nu hun skulle slå til, ellers ville han slippe væk fra hende, og hvem ville vide hvornår hun fandt ham igen. Hun trak en kniv op og kastede den mod ham. Et smil var over hendes læber som den ramte hans skulder noget så perfekt. Han vendte sig overrasket om for at se hende. Dog så snart han havde vendt sig var hun i ansigtet på ham. Hun måtte have løbet. Hun sparkede ham ned på jorden før hun trak endnu en kniv frem. Kvinden skreg fortvivlet og begyndte at løbe mod gydens udgang. Moon trak en irriteret grimasse og vendte sig kort om for at kaste en kniv mod den løbende  kvinde. Hun gad ikke engang se om hun ville ramme hende. Hun vendte sig blot mod manden og satte en fod på hans bryst. ”Finally. No more running from me.” mumlede hun med et tilfreds og alligevel sadistisk smil over læberne.

_______________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luke

Luke

Posts : 7
Reputation : 0
Age : 22
Bosted : Etermis

IndlægEmne: Re: You dont understand and I wont explain - Luke   Tirs sep 05, 2017 8:56 pm

Phttps://i.pinimg.com/originals/3b/c8/a1/3bc8a1a33b046445350f8f3f676dd5ce.jpg

En ny dag, eller hvad i guds navn ville man kalde, det når man havde mødt en gammel flamme og, havde været nød til og smutte for ikke og lide samme skæbne. Men det gjorde ikke hans arbejde mere let, end det var i forvejen ku folk ikke bare klare sig ud og dræbe, var det så meget og forlange., Luke, havde begivet sig afsted igen denne gang, havde hans krop dog førte ham til gydere igen. Denne gang var det dog i en anden del af byen, han havde selv valgt det højde punkt med bedste udsigt for at kunne følge med. En mand der bevægede sig med en kvinde var en ting han nornalt ikke ville ligge mærke til det var kvinden der forfulgte ham han lagede mærke til.  
Hans øjne studeret hende som hun fulgte efter manden da, han så den kniv hun, havde reageret han hurtigt. Kvinden som der blev kaste en kniv mod var den første han reddet. ’get down.” Kom det fra ham, hvorefter han skød en pil som smed den ud af kurs. Kort efter vende han sig om og inden hende kvinden der, havde forfulgt dem kunne skade ham mere skød han den ud af hende.

Manden, der havde kommet sig sparket hende af og begynde at løbe kort tid efter træk han. Hans bue tiilbage og så på kvinden der var tilbage, ”dont move i am warrning you dont move or you will regret it, why where you after him, and try to kill him and her.’’ Kom det ganske enkelt fra ham, hvorefter han træk den lidt tilbage,” talk or you are gonna regret it, and please dont try to run, i know your target now, and I am gonna shot if you run and follow..” Lød det Ganske roligt og enkelt fra ham.   “What do a pretty face like you want to kill him for anyway.” Lød det Ganske kækt fra ham.
//håber det er okay < 3//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Moon

Moon

Posts : 51
Reputation : 0
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: You dont understand and I wont explain - Luke   Tirs sep 05, 2017 10:19 pm

Hun opdagede hurtigt at hendes kniv ikke ramte, og i et kort sekund trak hun en forvirret grimasse. Hun vendte sit hoved for at blive mødt af en pil der pegede mod hende. Hun blinkede kort, først lidt forvirret, inden manden på jorden skubbede hendes ben væk. Hun stirrede stadig på pilen, men pludselig fløj noget der mindede om en stråle af noget lysende støv ud af hendes skulderblade og greb fat om hendes mål. Strålen rev fat om hans ben og pludselig begyndte han at skrige og vende sig i smerte. Moon kiggede dog ikke på ham, hun stirrede blot på manden med buen foran sig.
You’re not going anywhere.. scum” vrissede hun let af sit offer uden at stoppe øjenkontakten med englen. Hun lagde så hovedet let på skrå. ”Why does my business with this man concern you? For all you know, he could have done something harmful to someone I love.” Sagde hun uden at trække den mindste mine. Det var ikke at hun ikke nød at have samtaler med folk, men lige nu havde hun en mission og denne engel var gået i vejen for hende.
Pretty face? You think charming notions is going to stop me from tearing him apart?” spurgte hun inden strålen begyndte at hive manden tilbage. På dette tidspunkt var smerten for overvældende og han var besvimet. Det gjorde alligevel hendes arbejde nemmere. Hun kunne ikke lade ham gå nu hvor han vidste at hun havde fundet ham. Han ville bare gå direkte til Ramsay og fortælle alt. "He has to die." sagde hun som hun trak en dolk ud af en hemmelig lomme på sin læn.

_______________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You dont understand and I wont explain - Luke   

Tilbage til toppen Go down
 
You dont understand and I wont explain - Luke
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Etermia :: Eternos :: Gyderne-
Gå til: