Etermia


 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Latest topics
» You. It's you - Bartimæus
Fre dec 07, 2018 12:56 am by Bartimæus

» Fravær: 2018
Fre nov 30, 2018 5:59 pm by Lavender

» The ways of war - Thalia
Ons nov 14, 2018 11:55 pm by Thalia

» Fælles interesse
Man nov 12, 2018 5:12 pm by Bartimæus

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:29 pm by Gæst

» Foreslagshjørnet
Tors nov 08, 2018 6:46 pm by Lavender

» Mangler musik!!!
Ons nov 07, 2018 10:53 pm by Thalia

» Magisk musik
Fre nov 02, 2018 6:44 pm by Bartimæus

» I’m a bastard, so what? - Emnesøgning
Tors nov 01, 2018 12:58 pm by Bartimæus

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 13, Man sep 04, 2017 12:26 am
Top posting users this month
Claire
 
Bartimæus
 
Statistics
Der er i alt 76 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Simeon

Vores brugere har i alt skrevet 914 indlæg in 153 subjects

Share | 
 

 2. Dæmonerne

Go down 
ForfatterBesked
Thalia
Admin
avatar

Posts : 184
Reputation : 2

IndlægEmne: 2. Dæmonerne   Fre okt 21, 2016 2:59 am

Dæmoner

[dee-muh n] - A person considered extremely wicked, evil, or cruel.

Beskrivelse Dæmoner er først og fremmest en meget brutal race, det ikke just tit man kommer forbi en sød dæmon, uden der ligger noget bag det søde. En dæmon er hård, kold og ubarmhjertig, de er udholdende og kan klarer lidt af hvert der bliver smidt efter dem. Det siges at dæmonerne blev skabt af Guden Lucifer som protest imod engle. For at blive født som en dæmon, kræver det begge ens forældre er dæmoner. Dette skyldes dæmon genet ikke er et dominerende gen. En skabt dæmon er en dæmon, som tidligere hen var et menneske, men som under enten tortutr eller korruption bliver til en dæmon. Denne person mangler en krop, med undtagelse af når de er i helvede. Når de er over helvedet vil de optræde som en sort røg, og de besætter folk for at få en krop. Dette gøres via munden. En dæmon er utrolig stærk, hurtig og har samtidig også forhøjede sanser, dog ikke på samme højde som en vampyr, de vil nok kunne sparke røv. I deres menneskeform, er det kun de helt sorte øjne der afslører dem, disse øjne kan de selv vise ellers ser deres øjne helt normale ud. En dæmon lever evigt, hvis de da ikke bliver slået ihjel. De kan alle forvandle sig til en dæmon form, men i deres menneskeform er det kun øjnene der afslører dem. De kan vel blive dræbt som ethvert andet menneske, men er dog utrolig sværere at slå ihjel. De er stærke, hurtige og har forhøjet sanser [ikke så meget som en vampyr dog]. Ofte er dæmoner blodtørstige, uagtet hvilken slags dæmon det er. De er ikke super glade for engle, bare generelt alt lyst magi og lyse væsner.

Skabelse Da Lucifer kom igennem portalen, opdagede han til sit had at Ruthor også var der. De to bekriget ofte hinanden, mest af alt fordi Lucifer i al hemmelighed var forelsket i Elohim. Da Ruthor endte ud med at være sammen med hende, voksede der en umenneskelig jalousi i ham. Som modstykke til englene skabte ham dæmonerne. Den første dæmon han skabte var en kvinde, hvis navn aldrig var fortalt. Fra hende kom de første purebloods, samtidig med at han skabte flere hundrede af dem. Alle de skabte dæmoner kom fra mennesker, som han havde fordrejet og tortureret. Han kunne endda skabe dæmoner ud af faldne engle. Dette fik dog kun hadet imellem Ruthor og Lucifer til at vokse, specielt da Elohim vendte verden ryggen og forsvandt. Ruthor beskyldte Lucifer for det, hvor Lucifer beskyldte ham for det. Dette had er også grunden til at de to racer, ikke kommer så godt ud af det med hinanden.

Udseende Dæmoner ligner som regel hinanden, der er dog få træk som adskiller skabte dæmoner fra purebloods.
Øjne En pureblood har røde øjne, hvor en skabt dæmon har sorte. Dette er noget de selv kan frembringe, specielt når de viser deres dæmoniske side, eller kort før de forvandler sig til deres dæmon form.
Dæmonform Hver dæmonform er unik, så derfor skal du skrive til en admin, hvordan du regner med din dæmonform skal se ud. Dette sørger for at dæmonformen ikke bliver for stærk.
Tænder En dæmon kan få skarpetænder, dette er stort set alle tænderne. Det minder halvt om halvt om en kats mund.

Skabte dæmonerSmå facts Som et modstykke til englene, skabte Lucifer de skabte dæmoner. De var de første af dæmonernes art. Den første dæmon var en ung kvinde, hvis navn aldrig er blevet sagt. De kaldte hende: Mother of demons, destroyer of men and killer of children. Hun er ligeså tilbedt som Lucifer er, da hun er den første af deres art. Som navnet hentyder, så er skabte dæmoner skabt. De er skabt fra mennesker og i nogle tilfælde endda engle. Selve skabelsen sker ved enten tortur eller ved generelle grådige træk fra personens side. De er set ned på af fødte dæmoner, siden de oprindeligt var mennesker. En skabt dæmon har ingen permanent krop, den gik i stykker det sekund de blev dæmoner. De er derfor karakteriseret af deres form som en sort røg, og det faktum de besætter folk. Deres dæmon træk er sorte øjne.

Styrker
- De er langt stærkere end mennesker, og dog ikke nær så stærke som pureblood dæmoner (medmindre dette er en evne).
- Alle dæmoner har en dæmon form (beskrevet nærmere under udseende).
- De har helt igennem fantastiske sanser.
- De er udholdene, og går ikke nemt ned.
- Hvis en situation er for hård, kan de fjerne sig fra den person de besætter og her undslippe. De skal dog finde en krop inde for en halv time, ellers vil de dø.

Svagheder
- De har samme blodtørst som vampyrer, uden blod bliver de svage.
- De er ret så aggressive.
- De kan ikke hellige relateret ting.
- De kan dø på samme måde som en vampyr.
- En skabt dæmon har sværere ved at få et dæmon afkom, oftest vil afkommet have dæmon gener i sig, dog uden at blive en "rigtig" dæmon i sidste ende.
- Fødte dæmoner er stærkere end skabte.
- Der er set ned på skabte dæmoner.

Pureblood dæmonerSmå facts Pureblood dæmoner var de næste som kom. Den første pureblood dæmon, var et afkom af den første dæmon. Dog som skabte dæmoner blev lavet, fik alle skabte dæmoner purebloods og derpå blev det mere normalt. I starten kunne en skabt dæmon få en pureblood, uden den anden partner behovede være en dæmon selv. Dog i dag, skal begge forældre være dæmoner. Hvis begge forældre er purebloods, vil afkommet ende op stærker end hvis der er en skabt dæmon inde over det. De er ofte stærkere end skabte dæmoner, grundet de har generne fra to fødte dæmoner. Fødte dæmoner anser sig selv som den reneste race, de er ofte højrøvet og tror sig selv bedre end andre. Per rang er fødte dæmoner bedre stillet end skabte, dette kommer endda af at skabte dæmoner, var de første af dæmonernes race, til at havde eksisteret. Fødte dæmoner er karakteriseret af et par røde øjne.

Styrker
- De er langt stærkere end mennesker, og dog ikke nær så stærke som vampyrer (medmindre dette er en evne).
- Alle dæmoner har en dæmon form (beskrevet nærmere under udseende).
- Deres afkom vil have dæmon genet i sig, og derfor kan det enten blive en hybrid eller en født dæmon.
- De har helt igennem fantastiske sanser.
- De er udholdene, og går ikke nemt ned.

Svagheder
- De har samme blodtørst som vampyrer, uden blod bliver de svage.
- De er ret så aggressive.
- De kan ikke tåle lys relateret ting.
- De kan dø på samme måde som en vampyr.
- Det kræver begge ens forældre er dæmoner, før man kan blive en dæmon.

Unik dæmonInformation Ønsker du at skabe din helt eget unikke dæmon? Du kan skabe din helt egen dæmon, med egenskaber som er helt unikke til dig selv. Send en ansøgning til en admin. Ansøgningen skal indholde følgende:

Navn Har din dæmon et navn? (Ex. Bloddæmon osv.)
Udseende Hvordan ser din karakters dæmonform ud?
Styrker Hvilke styrker har din karakter?
Svagheder Hvilke svagheder har din karakter?
Evner En forklaring af de to evner (Husk styrker og svagheder)
Historie Hvordan kom din dæmon til, blev han/hun født eller skabt?
Forklaring Hvad er dine tanker med denne dæmonrace?

_______________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://etermia.danskforum.net
 
2. Dæmonerne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Etermia :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: